Πόσες Mustang έχουν πουληθεί στην Ελλάδα;

81

Η νέα Mustang γράφει τη δική της σύγχρονη ένδοξη ιστορία της, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά σε όλο τον κόσμο. Και στην Ελλάδα, αφού είναι η πρώτη φορά σε έκδοση μοντέλου, που πουλήθηκαν τόσα πολλά…

Οι παγκόσμιες πωλήσεις την φέρνουν στην κορυφή των σπορ coupe. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας ανάλυσης IHS Automotive που επικαλείται η Ford, το 2015 οι πωλήσεις της Mustang coupe έφθασαν τις 110.000, ενώ σε αυτόν τον αριθμό προστίθενται 30.000 Mustang convertible (συνολικά 141.868 αυτοκίνητα). Η πλειοψηφία διεθνώς προτίμησε την κορυφαία έκδοση με τον 5λιτρο V8 και όχι με τον 2.3 της οικογένειας EcoBoost.

Όμως στην Ελλάδα της κρίσης πως πηγαίνει εμπορικά ένα αυτοκίνητο που κοστίζει σχεδόν 48.000€; 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμους Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, από τα τέλη του 2015 και μέχρι και τον Ιούλιο του 2016, έχουν ταξινομηθεί (φέρουν Ελληνικές πινακίδες) 34 Ford Mustang, ανεξαρτήτως έκδοσης (coupe ή convertible).
Οι 14 από αυτές έχουν πουληθεί μέσα στη τρέχουσα χρονιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλη ζήτηση υπάρχει για την ανοικτή έκδοση, τα πρώτα κομμάτια της οποίας έρχονται το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή