Μία μάχη χωρίς γάντια!

725

Ο Stam «The Showman» επιστρέφει… σε μία εντελώς απολαυστική διοργάνωση.

Ο λόγος για το Elite Fighting Show, που είναι νεοσύστατο και είναι η αιτία για μία ως -ενός σημείου- αναπάντεχης επιστροφής. Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 στο «STS Αρένα» οι λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το comeback του εκ των κορυφαίων αθλητών Muay Thai της χώρας μας, Σταμάτη Μπιτάκου, ο οποίος δεν θα διστάσει να αναμετρηθεί με τον πρωταθλητή Κροατίας Ντένις Μπαρτόλ σε μία μάχη χωρίς γάντια!

Γράφει ο Τόλης Λεούσης

Η έκπληξη αυτή, όμως, για τους λιγοστούς θεατές του EFS θα είναι ότι αυτός ο αγώνας Muay Thai θα πραγματοποιηθεί με τον παραδοσιακό τρόπο Muay Kaad Chuek που κυριολεκτικά μεταφράζεται «τυλιγμένο σε νήμα μποξ». Στις μέρες μας επιλεκτικοί μεγάλοι αγώνες γίνονται από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές στην Ταϋλάνδη όπως ο Saiyok Pumpanmuang o Saenchai o Yodsanklai Fairtex. Σκεφτείτε, λοιπόν, απευθείας το πόσο επικίνδυνη θα είναι η «μάχη» αυτή για τον Stam «the Showman» και πόσο πρωτόγνωρη για τα δικά μας δεδομένα.

8-foto-kseg-2-gia-vasiko

Ουσιαστικά, για πρώτη φορά στη χώρα μας αναμένεται να έρθουν τα… αχαρτογράφητα νερά των παλαιών παραδόσεων της Ταϋλάνδης, όπου και η νέα γενιά αθλητών των μαχητικών αθλημάτων, ακόμα και οι δύο αγωνιζόμενοι, μπορεί και να μη γνωρίζουν ή γνωρίζουν ως ιστορίες τα πρώτα χρόνια του Muay Thai.

Εκτός από την αναμέτρηση του Σταμάτη Μπιτάκου με τον Ντένις Μπαρτόλ, η διοργάνωση θα μας παρουσιάσει έξι ακόμα αγώνες και τέσσερις pre-game.

8-foto-kseg-gia-vasiko

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 40€. Το show θα ξεκινήσει στις 19:00 στο “STS Αρένα”, Σουρή 20, Περιστέρι-Αγ. Αντώνιος. Πεντακόσιες αριθμημένες θέσεις για την πρώτη EFS διοργάνωση.

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr/tickets/show/sts-arena/efs & στο «STS Αρένα».

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, τη διοργάνωση θα «ντύσει» μουσικά ο Dj AK, ενώ ο ράπερ Snik των δημοφιλών κομματιών, «Dab» και «Tony Montana», θα προσφέρει ένα ξεχωριστό σόου.

Πρόγραμμα Αγώνων

 

  1. Μάριος Τσέλα (Glory Club) – Τζίνο Μιφτάρι (Boulas Camp) K-1 rules. -73 κιλά. 3×3.

 

  1. Μπλαχούρα Αναστασία (Σφυρίδης Team) – Χριστίνα Χάρις Στελλίου (ΑΣ Σπάρτακος Νίκαιας – Sanda Club) K-1 rules. -56 κιλά. 3×3’.

 

  1. Παρασκευάς Καβαλάρης (Glory Club) – Γιώργος Πιστόπουλος (Alexander Club, Μαγούλα) K-1 rules. -62 κιλά. 3×3.

 

  1. Παναγιώτης Ζησιμόπουλος (Lions Camp) – Vitali Maiboroda (Mad Dog Camp) Muay Thai rules. -63 κιλά. 3×3.

 

  1. Αλέξανδρος Βασιλειάδης (Pliakos Camp) – Αλέξανδρος Καλάσης (Golden Phoenix) Muay Thai rules (με επιαγκονίδες). -72 κιλά. 3×3.

 

  1. Yuri Μαυρογιάννης (Spartan Warriors) – Παύλος Κοχλιαρίδης (Budo Fighters, Θεσσαλονίκη) K-1 rules. -95 κιλά. 3×3.

8-poster-xamila

Main Event

 

  • Σταμάτης Μπιτάκος (Stam The Showman Academy) – Denis Bartol (Zagreb Muaythai Yokkao Training Centre) Muay Thai full rules (Muay Kaad Chuek). -72 κιλά. 3×3.

 

Elite Fighting Show:

https://www.facebook.com/EliteFightingShow

https://www.facebook.com/events/193582567728504/

 

Elite Fighting Show Promo Spot on YouTube Platform:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή