Οι 4 κόκκινες κάρτες σε 5 λεπτά, στον πιο “λάτιν” αγώνα

416

Ήταν 18 Μαΐου του 2015 για το πρωτάθλημα Περού. Η Αλιάνζα Λίμα αντιμετώπιζε την Ρεάλ Γκαρσιλάσο με τις δύο ομάδες να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Σε έναν αγώνα που έγινε μπροστά σε 5,000 θεατές οι γηπεδούχοι από το 55’ ήταν πίσω στο σκορ χάρη σε τέρμα του Λόγιας. Ο αγώνας ήταν για την 5η αγωνιστική τότε και η Ρεάλ Γκαρσιλάσο είχε ξεκινήσει τρομερά το πρωτάθλημα και ήταν στην πρώτη θέση. Από την άλλη, η Αλιάνζα Λίμα ήταν έβδομη και όλοι είχαν πολλά νεύρα για αυτό το κακό ξεκίνημα. Γιατί παραδοσιακά, πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα της χώρας με 22 πρωτάθλημα, έχοντας τα περισσότερα μετά από την Ουνιβερσιτάριο (26), την οποία και προσπαθεί να φτάσει. Αλλά από το 2006  δεν έχει καταφέρει να πάρει άλλο τρόπαιο. Και τότε λοιπόν, είχε ξεκινήσει με αυτό τον στόχο και βλέποντας να μην μπορεί κόντρα στην Ρεάλ Γκαρσιλάσο να πάρει τη νίκη, η ένταση ήταν μεγάλη και τα νεύρα πολλά. Και δεν ήθελε πολύ για να γίνει το ματς “ροντέο”.

Στο 85’ ξεκίνησαν όλα και ενώ ο χρόνος είχε περάσει και η Αλιάνζα Λίμα δεν μπορούσε να ισοφαρίσει, το σκληρό “λάτιν” παιχνίδι άρχισε να ξεφεύγει.

Ο Κόστα από τους γηπεδούχους ξεκινάει με ένα σκληρό μαρκάρισμα και δέχεται δεύτερη κίτρινη, έχοντας πάρει την πρώτη 8 λεπτά νωρίτερα. Γίνεται χαμός. Πέφτουν όλοι πάνω στον διαιτητή, ονόματι Μπλάνκο. Ο Μίγκεζ της Αλιάνζα Λίμα παίρνει κίτρινη για διαμαρτυρία.

Το ματς ξεκινάει με τα χίλια ζόρια. Ξανασταματάει έπειτα από την είσοδο του προπονητή Σανγκουϊνέτι των γηπεδούχων. Γενικά ένας πανικός. Τελικά συνεχίζεται, αλλά όχι για πολύ. Η Γκαρσιλάσο είχε την μπάλα κοντά στην γραμμή του άουτ και ο Σαντοβάλ κάνει φοβερή ντρίμπλα αλλά ο Μιέρς τον “τσακίζει”. Είχε κι αυτός κίτρινη και έτσι αποβάλλεται. Γίνεται χαμός. Ο Μίγκες πετάει τον μπάλα προς τον διαιτητή, παίρνει και αυτός δεύτερη κίτρινη. Ο Κουέβα τρελαίνεται και γίνεται επιθετικός προς όλους με αποτέλεσμα να πάρει απευθείας κόκκινη. Ο Μπλάνκο αναγκάζεται να βγάλει 4 κόκκινες μέσα σε 5 λεπτά περίπου!!! Χαμός.

Σίγουρα αν θες να δώσεις σε κάποιον να καταλάβει τι σημαίνει αγώνας της Λατινικής Αμερικής, πρέπει να του δείξεις αυτόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή