3 ιστορίες του “τρελού” Μάριο

1

«Δεν είμαι τρελός, καθόλου. Ακόμα κι αν μερικές φορές κάνω παράξενα πράγματα», έχει πει ο ίδιος για τον εαυτό του.

𝛵𝛰𝛵𝛦 𝛴𝛵𝛨𝛮 𝛪𝛮𝛵𝛦𝛲 𝛭𝛦 𝛵𝛰𝛮 𝛭𝛰𝛶𝛲𝛪𝛮𝛪𝛰

«Θυμάμαι είχαμε πάει στο Καζάν και όλοι οι επιθετικοί ήταν τραυματίες. Είχαμε πρόβλημα. Ο Μάριο είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 43′. Στο ημίχρονο πέρασα όλο το χρόνο μαζί του, να του εξηγώ την ανάγκη που είχαμε να μην δει άλλη κίτρινη κάρτα. Του είπα πως δεν υπάρχει άλλος επιθετικός, ότι δεν είχα κάποιον να τον κάνω αλλαγή και πως θα ήταν χρήσιμο να παίζει μόνο με την μπάλα. Του είπα να μη χτυπήσει κάποιον και να μην αντιδράσει ό,τι και αν γίνει -αν τον προκαλέσουν αντίπαλοι ή αν δεν συμφωνεί με τον διαιτητή. Τον χιλιοπαρακάλεσα. Στο 46′ είδε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε».

𝑇𝑂𝑇𝐸 𝛴𝛵𝛨𝛮 𝛭𝛢𝛮𝛵𝛴𝛦𝛴𝛵𝛦𝛲 𝛴𝛪𝛵𝛪 𝛭𝛦 𝛵𝛰𝛮 𝛭𝛢𝛮𝛵𝛴𝛪𝛮𝛪

Δεν ήταν μόνο ο Special One τον οποίο είχε τρελάνει. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει πει ότι αν γνώριζε τoν Super Mario όταν ήταν πιο μικρός, θα του έδινε συχνά σφαλιάρες. Η απάντηση του Super Mario: «Κάνω kick boxing!».

𝛨 𝛢𝛤𝛮𝛨 𝛱𝛬𝛦𝛶𝛲𝛢 𝛵𝛰𝛶 𝑆𝑈𝑃𝐸𝑅 𝑀𝐴𝑅𝐼𝑂

Όταν ήταν ακόμη στη Σίτι, τελειώνει η πρωινή προπόνηση. Ένα παιδί τον πλησιάζει για αυτόγραφο. Το εύκολο θα ήταν να υπογράψει και να φύγει. Αντ’ αυτού, ο Μάριο ρωτάει γιατί δεν ήταν σχολείο.

Το παιδί του είπε ότι δέχεται παρενόχληση από συμμαθητές του.

Τότε, ο Ιταλός επιθετικός του λέει να μπει στη Maserati του και τον πάει στο σχολείο. Τα παιδιά παίζουν στο προαύλιο. Ο Μάριο Μπαλοτέλι μίλησε στον… νταή του σχολείου. Μέσα σε λίγα λεπτά ο Μπαλοτέλι φεύγει έχοντας μια υπόσχεση.

Ότι δεν θα ενοχλήσει ξανά το μικρό θαυμαστή του.

Από gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή