Χάλντορσον: Ο Ισλανδικός εφιάλτης των δύο κορυφαίων

172

Πρώτος αγώνα του Μουντιάλ του 2018 για την Αργεντινή και αντίπαλος η Ισλανδία. Όλοι πιστεύουν ότι ο Μέσι και οι συμπαίκτες του θα έχουν ένα εύκολο μεσημέρι.

Οι Σκανδιναβοί είναι αποφασισμένοι. Να δώσουν μάχες, να παίξουνε με πάθος σαν να είναι το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για τον καθένα. Έχοντας την κα#λα του πρωτάρη. Μπαίνουν δυνατά στις μάχες, παίζουν εξαιρετική άμυνα και ό,τι βγάλουν στην κόντρα έχει καλώς.

Το κάνουν με επιτυχία, αφού παρά το γεγονός ότι δέχονται γκολ από τον Αγκουέρο, ο Φινμπόγκασον ισοφαρίζει και το 1-1 μένει ως τελικό αποτέλεσμα.

Μεγάλη επιτυχία επίσης είναι ότι σταμάτησαν τον Μέσι με κάθε τρόπο. Ο άσος της Μπαρτσελόνα προσπάθησε 11 φορές να σκοράρει, αλλά καμία δεν τα κατάφερε, με τον Χάνες Χάλντορσον να αποκρούει και πέναλτι. Ο τερματοφύλακας των Ισλανδών, κατάφερε το (για πολλούς) αδύνατο.

Και το ίδιο είχε κάνει ο Χάλντορσον και στο Euro 2016 με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν η ομάδα του είχε φέρει ξανά 1-1 με την Πορτογαλία. Τότε, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε 10 προσπάθειες για γκολ και μηδέν γκολ, αφού ο τερματοφύλακας των Σκανδιναβών έλεγε και πάλι όχι σε κάθε του προσπάθεια…

Αποτέλεσμα; Όλοι οι Ισλανδοί να παραλύουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή