Κουτίνιο: Ο κορυφαίος που νικήθηκε από την “μόδα”

583

Όλοι επικεντρώνονται στον Νεϊμάρ και όλοι μιλούν γιαυτόν. Όμως, ο Κουτίνιο είναι ο οδηγός της Βραζιλίας. Οι αμυντικοί έχουν το μυαλό τους στον Νεϊμάρ, αλλά ο Κουτίνιο αποφασίζει και κρίνει την εξέλιξη των αγώνων. Ο Κουτίνιο είναι στο επίπεδο του Νεϊμάρ”.

Αυτά είναι λόγια του Ρομπέρτο Κάρλος. Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και έπαιξε για πολλά χρονιά στην Βραζιλία, έχοντας κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του.

Στους ομίλους του Μουντιάλ του 2018, η Βραζιλία πήρε την πρόκριση στους “16” του θεσμού και όντως, ο Ρομπέρτο Κάρλος είχε δίκιο. Όλοι μιλούσαν και επικεντρώθηκαν στον Νεϊμάρ. Ήταν το λάθος της μόδας. Ή μάλλον, ένα από τα πολλά λάθη της μόδας

Ο Ρομπέρτο Κάρλος είχε και στο θέμα του Κουτίνιο απόλυτο δίκιο. Ήταν αυτός που ουσιαστικά έκρινε την πρόκριση. Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου με την Ελβετία, “έσωσετη χώρα του στο 1-1 με μία απίστευτη γκολάρα.

Στο δεύτερο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα που ήρθε 2-0, έσωσε ξανά την χώρα του, αφού στο 91’ έκανε το 1-0 για να έρθει στο 97’ και το 2-0 από τον Νεϊμάρ.

 

Και στο τρίτο παιχνίδι με την Σερβία, έσωσε ξανά την χώρα του, αφού νωρίς νωρίς, στο 36’ έβγαλε σε θέσηπάρε βάλετον Παουλίνιο που έκανε το 1-0 και έδιωξε το άγχος.

Η Βραζιλία λοιπόν, είχε έναν διαφορετικόοδηγόαπαυτόν που όλοι μιλούσαν στους ομίλους. Ο Κουτίνιο ήταν ο ηγέτης και αυτός που έκρινε τα πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή