Η ημέρα που ο Ζιντάν περίμενε για την φανέλα του Ρικέλμε

14185

Ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε είχε ζήσει μία έντονη στιγμή στην καριέρα του…

Στις 7 Μαΐου του 2006, ήταν ο παίκτης που “κέρδισε” την ιστορική φανέλα του Ζινεντίν Ζιντάν με την οποία ο Γάλλος αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επίσημο ματς ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είμαι πολύ τυχερός που έχω τόσες πολλές φανέλες αλλά αν έπρεπε να ξεχωρίσω μόνο μία θα επέλεγα σίγουρα αυτή του Ζινεντίν Ζιντάν. Έχω κρατήσει τη φανέλα που φορούσε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για τη Ρεάλ. Την Τετάρτη πριν το παιχνίδι της Ρεάλ με τη Βιγιαρεάλ μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι δεν είχε τη φανέλα μου και ότι θα ήθελε να ανταλλάξουμε φανέλες την Κυριακή. Στο ματς τον έκαναν αλλαγή πέντε λεπτά πριν το τέλος ώστε να τον αποθεώσουν όρθιοι όλοι οι οπαδοί και έμεινε εκεί περιμένοντας στη γραμμή του πλαγίου ώστε να κρατήσει την υπόσχεση που μου είχε δώσει. Ήταν μία πραγματικά τρυφερή σκηνή. Έχω τη φανέλα σε περίοπτη θέση σπίτι μου όπου αναφέρεται και η ημερομηνία που την απέκτησα. Ο Ζιντάν ήταν ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που έχω δει», είχε πει για την “συνάντησή” του με τον Ζινταν.

Εδώ είναι το βίντεο της στιγμής αυτής…

Από την πλευρά του, ο Γάλλος είχε δηλώσει για τον Αργεντίνο: «Εάν ήμουν προπονητής ή μπορούσα να φτιάξω μία ομάδα, ο Ρικέλμε θα έπαιζε πάντα. Είναι ένας μαγικός παίκτης. Αποτελεί τιμή για μένα να αποσύρομαι από την ενεργό δράση κρατώντας τη φανέλα του στα χέρια μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή