Οι 5 δημοφιλείς προορισμοί του 2016!

180

googleΤο πρώτο πράγμα που κάνει κάποιος όταν θέλει να οργανώσει το επόμενο ταξίδι του είναι να μπει στο Google και να αρχίσει να αναζητεί πληροφορίες για τον προορισμό που επιθυμεί. Αυτό δίνει την δυνατότητα στην Google να πάρει μία ιδέα σχετικά με τους προορισμούς που αναζητούν περισσότερο οι χρήστες του και τους ενδιαφέρουν να επισκεφτούν.

Αν νομίζετε ότι το Λονδίνο και το Παρίσι είναι ανάμεσα στους προορισμούς που ενδιαφέρουν περισσότερο τον κόσμο, κάνετε λάθος, αφού η ίδια η εταιρεία έβγαλε την λίστα με τις πέντε πόλεις που αναζητούν στο Google περισσότερο οι χρήστες και δεν είναι αυτές που νομίζετε.

Δυστυχώς, μπορεί η Ελλάδα να είναι ο αγαπημένος προορισμός των τουριστών, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler, αλλά δεν είναι στους 5 προορισμούς που έχουν αναζητήσει περισσότερο οι χρήστες στο Google.

Πάμε να τους δούμε…

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ- Ισλανδία

things_to_do_in_reykjavik_iceland

Η Ισλανδία είναι πλέον ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους ταξιδιώτες, τόσο το καλοκαίρι, όπου έχει πολλά φεστιβάλ και ιδανικό καιρό για βόλτα, όσο και τον χειμώνα, όπου μπορεί κανείς να δει το Βόρειο Σέλας. Σύμφωνα με το Google, οι γυναίκες που διανύουν την δεύτερη και την τρίτη δεκαετία της ζωής τους είναι πιο πιθανό να επισκεφτούν την Ισλανδία.

ΑΒΑΝΑ – Κούβα

havanna-cuba

Μετά την επίσκεψη του Ομπάμα (και των Καρντάσιαν) στην Κούβα δεν είναι τυχαίο ότι η Αβάνα έχει κερδίσει και πάλι το ενδιαφέρον των τουριστών και ειδικά των Αμερικανών. Όπως αναφέρει το Google, εκείνοι που ενδιαφέρονται να επισκεφτούν την Αβάνα είναι άντρες από 30 έως 40+, οι οποίοι μένουν στην Φλόριντα.

ΤΟΡΟΝΤΟ- Καναδάς

toronto-canada

Το Τορόντο είναι κοντά στις ΗΠΑ και το συνάλλαγμα συμφέρει πολύ για όποιον έχει αμερικανικά δολάρια. Επιπλέον, όπως έδειξε το Google, πολλοί από εκείνους που ψάχνουν για μία πτήση προς Τορόντο είναι φανατικοί του χόκεϊ.

ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ- Μεξικό

mexico_city_zocalo_cathedral

Το Μεξικό είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αρχιτεκτονική, το καλό φαγητό και τη νυχτερινή ζωή, οπότε είναι λογικό να είναι και η πρωτεύουσά του πολύ ψηλά στις αναζητήσεις.

ΤΟΚΙΟ – Ιαπωνία

tokyo-japan

Τεχνολογικά εξελιγμένο και ανερχόμενο, το Τόκιο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διπλασιάσει τον τουρισμό του μέχρι το 2020. όπως δείχνουν τα στοιχεία του Google, εκείνοι που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία είναι άντρες 24 έως 35 ετών που αγαπούν την τεχνολογία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή