Οι 11 καλύτερες πόλεις στον κόσμο για να ζεις!

74

Όταν η ανεμελιά του καλοκαιριού τελειώνει και αντικαθίσταται από τις υποχρεώσεις και τη πεζή πραγματικότητα του φθινοπώρου, τότε είναι που μας πιάνει πραγματικά η τάση για φυγή. Πλέον δεν ψάχνουμε για το επόμενο νησί που θα πάμε διακοπές: Ψάχνουμε για μια πόλη να εγκατασταθούμε, να δουλέψουμε και να ζήσουμε σαν άνθρωποι, μια πόλη που θα καλύπτει τόσο τις επαγγελματικές μας ανάγκες όσο και τις ταξιδιωτικές μας.

Κοινώς, θέλουμε να μετακομίσουμε στο εξωτερικό. Για καλή μας τύχη, πολλές νέες μελέτες σχετικές με το θέμα παρουσιάζουν πολλές υπέροχες πόλεις από τις οποίες μπορούμε να διαλέξουμε.

Στην λίστα που ακολουθεί, διαλέξαμε μερικές από τις πιο αγαπημένες μας πόλεις, οι οποίες είναι αναγνωρισμένες ως άκρως οικονομικές για τους ομογενείς. Η επιλογή μας έγινε συνδυαστικά με τρεις πρόσφατες μεγάλες έρευνες: την ετήσια μελέτη του HSBC «Expat Explorer», στην οποία σχεδόν 27.000 ερωτηθέντες βαθμολογούν τις χώρες σε σχέση με την ευκολία εξισορρόπησης καριέρας και οικογενειακής ζωής, την έκθεση της Eurostat «Urban Europe», η οποία συμπλέκει στατιστικά στοιχεία με δημοσκοπήσεις σχετικά με την ποιότητα ζωής και την έρευνα του InterNations «Expat Insider», η οποία επικεντρώνεται στην ευκολία της εγκατάστασης αλλά και της δημιουργίας νέων φίλων.

Όλες οι παραπάνω έρευνες μαζί, συνθέτουν μια ελκυστική λίστα επιθυμιών για την επόμενη παγκόσμια πατρίδα μας. Ρίξτε μια ματιά, κάντε την επιλογή σας και, αν νιώθετε έτοιμοι, αρχίστε να ετοιμάζετε βαλίτσες.

Βαλένθια, Ισπανία

valencia_spain

Τορόντο, Καναδάς

toronto-canadas

Αμβέρσα, Βέλγιο

antwerp-belgium

Ταϊπέι, Ταϊβάν

taipei-taiwan

Σίδνεϊ, Αυστραλία

sydney-australia

Σαντιάγκο, Χιλή

santiago-de-chile

Βιέννη, Αυστρία

viena-austria

Σιγκαπούρη

singapore

Πόλη του Μεξικό, Μεξικό

Overview of Mexico City

Σόφια, Βουλγαρία

sofia-bulgaria

Βαρκελώνη, Ισπανία

barcelona

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή