Βίκτορ: Ήρθε στον Παναθηναϊκό, αλλά έγινε κομμάτι του Ολυμπιακού!

187

Η απρόσμενη αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα φέρνει στον πάγκο του Ολυμπιακού τον Βίκτορ Σάντσεθ. Έναν Μαδριλένο που γνωρίζει την Ελλάδα, ερχόμενος για τον Παναθηναϊκό το 2006, αλλά τελικά έγινε κομμάτι του Ολυμπιακού.


Στο “τιμόνι” του Ολυμπιακού θα βρίσκεται ο Βίκτορ Σάντσεθ από εδώ και στο εξής έπειτα από την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα και σας παρουσιάζουμε τα πάντα για την καριέρα του.

ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ

Ο Βίκτορ Σάντσεθ μεγάλωσε στη Μαδρίτη. Εκεί γεννήθηκε και ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο από πολύ μικρός. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Ρεάλ. Στις ακαδημίες τις όπου αγωνίστηκε από το 1987 ως το 1994 και έπειτα “προβιβάστηκε” στην Ρεάλ Μαδρίτης Γ’. Έπαιξε για έναν χρόνο εκεί, όντας βασική επιλογή στον χώρο της μεσαίας γραμμής και για έναν χρόνο επίσης αγωνίστηκε στην ομάδα Β’ της Ρεάλ, ξανά ως βασικός.

victorrealmadrid

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Το 1996 ο Βίκτορ Σάντσεθ κατάφερε να υλοποιήσει το όνειρο του. Να φορέσει την φανέλα της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Αγωνίστηκε συνολικά για 2 έτη και είχε 65 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 7 γκολ. Βασικό μέλος της ομάδας και μάλιστα κατάφερε να κατακτήσει και τίτλους με την ομάδα της “βασίλισσας”! Ένα Τσάμπιονς Λιγκ το 1998, ένα πρωτάθλημα το 1997 και ένα Σούπερ Καπ (1997).

ΤΟ “ΘΑΥΜΑ” ΜΕ ΤΗ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ!

Μετά από μία επιτυχημένη διετία, ο Σάντσεθ αποχώρησε και αγωνίστηκε στην Σανταντέρ. Εκεί έκατσε έναν χρόνο, παίρνοντας μεταγραφή στην Λα Κορούνια το 1999. Όπου εκεί “έγραψε” ιστορία! Έγινε… σημαία της ομάδας και έκατσε για 7 έτη (ως το 2006). Με την Λα Κορούνια κατάφερε να πανηγυρίσει πρωτάθλημα το 2000, το οποίο είναι και το μοναδικό ως σήμερα στην ιστορία του συλλόγου. Επίσης με την Λα Κορούνια κατάφερε να κατακτήσει και ένα Κόπα ντελ Ρέι το 2001 και δύο Σούπερ Καπ (2000, 2002).

victorLACORUNIACOUPA

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ… ΤΕΛΟΣ!

Το 2006 λοιπόν, το κεφάλαιο Λα Κορούνια έκλεισε για τον Βίκτορ Σάντσεθ. Ο Ισπανός μέσος αποχώρησε και ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Στην ομάδα των “πράσινων” έκατσε για ένα έτος και στο πρωτάθλημα δεν έπαιξε παρά μόνο 12 παιχνίδια. Δεν ήταν θετικό το πέρασμα του και έτσι επέστρεψε στην πατρίδα του για την Έλτσε, όπου έκατσε ένα έτος και έκλεισε την καριέρα του το 2008.

ÂÉÊÔÏÑ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ VICTOR / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS

  • Να σημειώσουμε ότι έχει υπάρξει και διεθνής με την Ισπανία. Έπαιξε από το 2000 ως το 2004 στην πρώτη ομάδα και είχε συνολικά 8 συμμετοχές.

Το 2008 λοιπόν σταμάτησε το ποδόσφαιρο και το 2010 αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική. Ως βοηθός το 2010 πήγε στην Χετάφε, όπου έκατσε ένα έτος και το 2012 πήγε στην Σεβίλλη όπου ξανά έκατσε ένα χρόνο.

ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Το 2013 λοιπόν αποφάσισε να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά για τον Ολυμπιακό! Στον πάγκο τότε ήταν ο Μίτσελ και ο Βίκτορ Σάντσεθ είχε πολύ ενεργό ρόλο. Περνούσαν όλα από τα… χέρια του και πήρε γεύση από την Ελληνική πραγματικότητα και από άλλη μία… μεριά. Από αυτή του προπονητή. Έκατσε στον πάγκο και σε αγώνες της Ευρώπης σε πολύ δύσκολο επίπεδο και ένιωσε την πίεση που έχει ο Ολυμπιακός.

Κατέκτησε το πρωτάθλημα και γενικά είχε μία καλή χρονιά, έπειτα από την οποία ένιωσε έτοιμος να αναλάβει εξ ολοκλήρου τα ηνία μίας ομάδας.

biktormitsel

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΓΑΠΗ” ΤΟΥ

Το γεγονός ότι υπήρξε παίκτης στην Λα Κορούνια από το 1999 ως το 2006 και μαζί με την ομάδα έγραψε ιστορία αφού κατέκτησε το μοναδικό πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου, ο Σάντσεθ δεν θα μπορούσε να μην έχει παρά μόνο καλά αισθήματα. Έτσι επέστρεψε στην Ισπανία το 2014, μετά από τον Ολυμπιακό και έγινε πρώτος προπονητής! Συνολικά μάζεψε με την ομάδα 42 βαθμούς, έχοντας συνολικά 8 νίκες, 18 ισοπαλίες και 12 ήττες, τερματίζοντας στην 15η θέση.

victorlacorounia

ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Μάρκο Σίλβα λοιπόν αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και ο Βίκτορ Σάντσεθ θα είναι ο νέος προπονητής. Έχει άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ! Γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο, έχει την εμπιστοσύνη και ξέρει το τι ζητάει η ομάδα από αυτόν. Και πλέον είναι σαν να έχει γίνει ένα κομμάτι του Ολυμπιακού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή