Το ίνδαλμα του Λιονέλ Μέσι

1209

Μπορεί για τους περισσότερους νέους (και όχι μόνο) ο Λιονέλ Μέσι να είναι το απόλυτο… είδωλο και ίνδαλμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και ο ίδιος δεν έχει κάποιον που θαυμάζει.

Και ο λόγος που τον θαυμάζει είναι επειδή έχει καταφέρει τόσα πολλά στην καριέρα του και στην ζωή και έχει περάσει πολλές δυσκολίες, αλλά τις έχει ξεπεράσει όλες!

Σε μία προπόνηση της Μπαρτσελόνα λοιπόν, ο Μέσι, συνάντησε από κοντά τον Σαντιάγκο Λάνγκε. Ναι… Αυτό είναι το πρότυπο του Αργεντινού επιθετικού μέσου της Μπαρτσελόνα.

Ο Λάνγκε, είναι ιστιοπλόος και συμπατριώτης του! Έχει πάρει μέρος σε 6 Ολυμπιακούς Αγώνες και το 2016 στο Ρίο πήρε χρυσό μετάλλιο.

Αλλά ποιο είναι το θέμα;

Πήρε χρυσό μετάλλιο, ενώ είχε επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και την κέρδισε…

“Ήθελα να συναντήσω τον Μέσι και τον Μαστσεράνο. Ήταν συναρπαστικό! Μου αρέσει πολύ η απλότητα αυτών των ανθρώπων. Ζούσα στη Βαρκελώνη όταν σπούδαζα στο Πανεπιστήμιο. Υποστηρίζω την Μπαρτσελόνα απ’ την εποχή του Γιόχαν Κρόιφ. Είμαι παθιασμένος με το σχεδιασμό και την αθλητική κουλτούρα αυτού του κλαμπ”, είπε ο Σαντιάγκο Λάνγκε, ενώ από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα με μήνυμα της στο instagram τόνισε: “Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη κ. Σαντιάγκο Λάνγκε. Είστε μαχητής και αληθινός πρωταθλητής”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή