Το έκανε ξανά μετά από 12 χρόνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

252
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Έχει επιστρέψει για τα καλά και το έχει κάνει ξεκάθαρο από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και πάλι εδώ, δυνατή και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον φετινό τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο κέρδισε και τη Λέστερ με 2-0 στο “Ολντ Τράφορντ” και έκανε το 3 στα 3, στο ξεκίνημα του φετινού μαραθωνίου. Μάλιστα, και στις τρεις νίκες της δεν δέχθηκε γκολ, κάτι που καταφέρνει για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2005-06!

Εκείνη τη χρονιά οι “κόκκινοι διάβολοι” είχαν ξεκινήσει και πάλι με τρεις νίκες και μηδέν παθητικό: 2-0 στην έδρα της Έβερτον, 1-0 εντός με την Άστον Βίλα και 2-0 στο γήπεδο της Νιουκάστλ. Τώρα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή, αφού μετράει δύο τεσσάρες, με τη Γουέστ Χαμ εντός και τη Σουόνσι εκτός, και το 2-0 επί της Λέστερ.

Να σημειωθεί ότι εκείνη τη σεζόν η Γιουνάιτεντ στέφθηκε πρωταθλήτρια Αγγλία, οπότε μπορεί να χαρακτηριστεί και ένας θετικός οιωνός για φέτος, για την ομάδα του Μουρίνιο που έχει πέσει από την κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου εδώ και κάποια χρόνια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή