Το “calma” του Ρονάλντο για τον τελευταίο τίτλο

887

Ήταν 21 Απριλίου του 2012 και η Μπαρτσελόνα αντιμετώπιζε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο “Καμπ Νου”. Οι “μπλαουγκράνα” ήταν στη δεύτερη θέση και η “βασίλισσα” της Ευρώπης στην κορυφή. Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για την “παρέα” του Μέσι, εκτός από τη νίκη, ώστε να αγχώσει τη Ρεάλ, αφού θα απέμεναν 3 αγώνες για το τέλος του πρωταθλήματος.

Το γήπεδο γεμάτο, η ατμόσφαιρα τρομερή από τους φίλους της Μπάρτσα, αλλά τα πράγματα δεν είχαν ξεκινήσει καλά και αντίθετα, είχαν ξεκινήσει ιδανικά για τη Ρεάλ. Ο Κεντίρα από ασίστ του Πέπε κάνει το 0-1 και “παγώνει” το “Καμπ Νου”. Τα λεπτά περνούσαν και το πρώτο μέρος τελείωσε.

Στην επανάληψη, η Μπαρτσελόνα μπαίνει πιο αποφασισμένη. Πιέζει και στο 70′ κάνει το 1-1 με τον Αλέξις Σάντσες που έπαιζε τότε στην Μπάρτσα. Αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο λέει “κάλμα”.

Ο Οζίλ βγάζει τρομερή μπαλιά στον Πορτογάλο, που φεύγει σφαίρα, περνάει και τον Βαλντές και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ήταν το πρώτο τέρμα που πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο “Καμπ Νου” σε αγώνα πρωταθλήματος. Και κάπου εκεί αρχίζει να λέει “κάλμα”. Δεν πανηγυρίζει, αλλά προκλητικά χαλαρός, λέει στους πάντες να ηρεμήσουν και ήταν σαν να έλεγε ότι τώρα μιλάει αυτός.

Και όντως, αυτός μιλούσε. Με το γκολ που πέτυχε η Ρεάλ πήρε τη νίκη, πήρε τους τρεις βαθμούς και παράλληλα “κλείδωσε” το πρωτάθλημα. Ήταν το πρώτο γκολ τότε σε αυτή την έδρα, το πρώτο “κάλμα” και το τελευταίο του παράλληλα, αφού η Ρεάλ από τότε δεν έχει καταφέρει να ξαναπάρει τον τίτλο του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή