Το αποθεωτικό αντίο ενός μεγάλου γκολτζή

280
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Πριν από 13 χρόνια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Πάβελ Γιάνας, είχε εντυπωσιαστεί από το ταλέντο ενός επιθετικού της Κολωνίας και τον κάλεσε στην εθνική ομάδα. Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν μεσολαβήσει πολλά… γκολ από τον Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία στη “νασιοναλμάνσαφτ”.

Ο Ποντόλσκι έπαιξε το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Εθνικής στο φιλικό με την Αγγλία, την Τετάρτη 22 Μαρτίου. Όπως άρμοζε στο “αντίο” ενός μεγάλου παίκτη, σκόραρε ένα φανταστικό γκολ και αποθεώθηκε για τελευταία φορά. Στην 130ή συμμετοχή του χάρισε μια ακόμα νίκη, έστω και φιλική, στη Γερμανία, κάνοντας κάτι που ξέρει πολύ καλά: να σκοράρει!

Όπως είναι σαφές, οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το «Signal Iduna Park» τίμησαν όπως έπρεπε τον πιστό στρατιώτη της εθνικής Γερμανίας που αποχαιρέτησε με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο, το περιβραχιόνιο του αρχηγού και με την ανάμνηση μιας γκολάρας κόντρα στην Αγγλία. Ήταν το 49ο τέρμα του με την Εθνική, με το μεγαλύτερο παράσημό του να είναι το Μουντιάλ που κατέκτησε το 2014, στα γήπεδα της Βραζιλίας.

https://www.youtube.com/watch?v=cqv1j-9aSYg

https://www.youtube.com/watch?v=cHW8KUdPVm4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή