Τι θυμούνται οι γεννημένοι τη δεκαετία του ’80;

114
PORTO, PORTUGAL - JUNE 18: Zlatan Ibrahimovic of Sweden celebrates scoring their first goal during the UEFA Euro 2004 Group C match between Italy and Sweden at the Estadio Dragao on June 18, 2004 in Porto, Portugal. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images) *** Local Caption *** Zlatan Ibrahimovic

Σίγουρα, πολλοί είναι αυτοί που έχουν βρεθεί σε συζητήσεις για το Euro 2016 και έχουν φέρει στις μνήμες τους παλαιότερες διοργανώσεις. Έχουν διαφωνήσει σίγουρα για το εάν έπαιζε ο τάδε τότε, για το ποιος είχε νικήσει στο τάδε ματς και για το ποιος είχε σκοράρει… Το θέμα είναι όμως, θυμάστε τις γκολάρες που είχαν σημειωθεί;

Σας παρουσιάζουμε τα πιο όμορφα γκολ που θυμόμαστε οι γεννημένοι γύρω στο 1980 και έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό μας.

EURO 1996: Κροατία-Δανία 3-0 / ΝΤΑΒΟΡ ΣΟΥΚΕΡ

Ισορροπημένο παιχνίδι παιχνίδι για σχεδόν 50 λεπτά, όταν ο προικισμένος Κροάτης στράικερ δέχεται μία μπαλιά προς τα αριστερά της αντίπαλης περιοχής. Τη συνέχεια πρέπει να τη δείτε στο βίντεο.

EURO 1996: Τσεχία-Πορτογαλία 1-0 / ΚΑΡΕΛ ΠΟΜΠΟΡΣΚΙ

Ο μέσος των Τσέχων είχε δώσει τη νίκη στην ομάδα του με ένα τρομερό “σόλο” και… τσίμπημα της μπάλας. Με αυτό το τέρμα, ο μακρυμάλλης άσος είχε δώσει την πρόκριση στους “8” της διοργάνωσης.

EURO 2000: Πορτογαλία-Αγγλία 3-2 / ΛΟΥΙΣ ΦΙΓΚΟ

Πρώτο ματς των δύο ομάδων τότε στην διοργάνωση και οι Άγγλοι αιφνιδιάζουν τους Πορτογάλους αφού προηγήθηκαν με 2-0. Όμως ο ηγέτης τότε, ο Λουίς Φίγκο, το πήρε πάνω του. Με ένα τρομερό γκολ από τα 35 μέτρα περίπου, έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση!

EURO 2004: Πορτογαλία-Ολλανδία 2-1 / ΠΕΔΡΟ ΜΑΝΙΣ

Ημιτελικός τότε και η Πορτογαλία βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Ο Μανίς σε μία φάση του αγώνα, πήρε την μπάλα από κόρνερ και με κεραυνό έκανε το 2-0 σφραγίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση για τον τελικό…

EURO 2004: Ιταλία-Σουηδία 1-1 / ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ

Ο Ιμπραΐμοβιτς τότε γινόταν γνωστός. Εκείνη την εποχή μας παρουσίαζε το τι μπορεί να προσφέρει και από εκείνο το γκολ και έπειτα, καταλάβαμε όλοι το… ποιόν του. Με ένα κρεμαστό τακουνάκι τότε, είχε νικήσει τον Μπουφόν και είχε… μαγέψει όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή