Θα φτάσει τα 300 εκατ. λίρες με αυτές τις δύο μεταγραφές η Σίτι!

394
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Για άλλο ένα καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι τίναξε την μπάνκα στον αέρα στις μεταγραφές. Οι ανάγκες για ενίσχυση της άμυνας ανάγκασε τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ζητήσει (και να πάρει) αρκετούς αμυντικούς και μέσους, όπως ο Μπερνάντο Σίλβα, ο Κάιλ Γουόκερ, ο Μπέντζαμιν Μεντί, ο Έντερσον και ο Ντανίλο, δίνοντας πάνω από 200 εκατ. λίρες!

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η Σίτι θα σταματήσει εδώ… Ναι, καλά διαβάσατε, οι “πολίτες” είναι διατεθειμένοι να κινηθούν για άλλους δύο ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει ότι αν τους πάρουν, θα έχουν εκτοξεύσει το ποσό που θα έχουν δώσει για προσθήκες λίγο πάνω από τα 300 εκατ. λίρες!

Ποιοι είναι αυτοί οι δύο; Αρχικά το σίριαλ της παραμονής ή όχι του Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει κι αυτό κάνει τον Γκουαρδιόλα να σκέφτεται να τεστάρει αν ο παίκτης είναι πρόθυμος να μετακομίσει στο Μάντσεστερ. Γι’ αυτό τον λόγο ετοιμάζεται πρόταση 70 εκατ. λιρών στους “κανονιέρηδες” για τον Χιλιανό, όπως αναφέρει η βρετανική “Μirror”!

O δεύτερος στόχος της Σίτι μπορεί να ξαφνιάζει αρκετούς, αλλά μάλλον είναι υπαρκτός… Ο σέντερ μπακ της Γουέστ Μπρομ, Τζόνι Έβανς έχει αρκετούς θαυμαστές στις τάξεις των “πολιτών”, παρότι το παρελθόν του στη Γιουνάιτεντ είναι αποτρεπτικός παράγοντας. Άλλωστε ο Κομπανί ταλαιπωρείται συχνά από τραυματισμούς και είναι λογικό να χρειάζεται ένας ακόμα στόπερ στο ρόστερ. Για τον Άγγλο η Σίτι είναι διατεθειμένη να δώσει 25 εκατ. λίρες για να δελεάσει τη Γουέστ Μπρομ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή