Τα πιο βρόμικα γκολ – Όταν δεν τηρείται το Fair Play

369

Είναι κάποιες φορές που βλέπεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου και λες με την παρέα σου πόσο ωραίο είναι το άθλημα. Όταν το λες αυτό συνήθως έχει προηγηθεί μία πολύ όμορφη κίνηση από έναν παίκτη. Έχει γίνει ένα φοβερό Fair Play. Έχουμε δει στο παρελθόν μεγάλους ποδοσφαιριστές –και όχι μόνο– να τον τηρούν, και με το παραπάνω. Όπως για παράδειγμα ο Κλόζε, ο οποίος είχε σκοράρει και είχε πάει στο διαιτητή μόνος του και είχε παραδεχτεί ότι το γκολ που σημείωσε ο ίδιος δεν έπρεπε να μετρήσει. Μία τρομερή κίνηση από τον Γερμανό, η οποία έχει μείνει στην ιστορία και έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα.

Μία κίνηση η οποία θα αποτελεί παράδειγμα για κάθε νέο ποδοσφαιριστή όποιος θέλει να γίνει επαγγελματίας. Γιατί ο Κλόζε, με αυτή την απόφαση που πήρε να παραδεχτεί και να ακυρώσει ουσιαστικά το γκολ που σημείωσε, έδειξε ότι σέβεται το επάγγελμά του και γενικότερα το άθλημα, αλλά πάνω απ’ όλα και τον κόσμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο.

Ωστόσο υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, στην ιστορία του ποδοσφαίρου έχουν σημειωθεί και πάρα πολλά γκολ τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν ως τα πιο βρόμικα και τα πιο αντι-Fair Play…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή