Τα μεγαλύτερα ταλέντα της Πρέμιερ Λιγκ – Οι πολλά υποσχόμενοι

1003

Σας παρουσιάζουμε κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και είναι πολλά υποσχόμενοι. Παίκτες οι οποίοι είναι πολύ πιθανόν να μας απασχολήσουν στο μέλλον, αφού έχουν πολύ ταλέντο…

Τάιλερ Ρόμπερτςtyler

Γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου του 1999, ο νεαρός εξτρέμ από την Ουαλία ανήκει στην Γουέστ Μπρομ. Ο Ρόμπερτς δόθηκε δανεικός στην Όξφορντ για να πάρει εμπειρίες και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο όλοι πιστεύουν και τον θεωρούν ως ένα νέο αστέρι.

Ρις Όξφορντoxfornt

Παίζει και ως στόπερ, αλλά και ως αμυντικός χαφ. Ξεχωρίζει στο γήπεδο λόγω του ύψους του (1,91) και ανήκει στην Γουέστ Χαμ. Είναι γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου του 1998 και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Πρέμιερ Λιγκ.

Κένι Γκορgkor

Ξεκίνησε παίζοντας στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έπειτα πήγε σε αυτές της Σουόνσι όπου και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Δεν έπαιξε πολύ και πήγε δανεικός σε Ντε Χάαγκ και Νορθάμπτον για να αποκτήσει εμπειρίες. Ανήκει στην Σουόνσι και είναι γεννημένος στις 29 Σεπτεμβρίου του 1994, έχοντας όλο το μέλλον μπροστά του, παίζοντας στην θέση του εξτρέμ.

Όλιβερ Σέντον / Τζούλιεν Ενγκόιshenton-stoke-everton_3328529ngoy

Ο Σέντον είναι γεννημένος το 1997 στις 6 Νοεμβρίου. Από πιτσιρικάς παίζει στην Στόουκ (από τις ακαδημίες) και προσπαθεί να γίνει βασικό μέλος της ομάδας. Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, ενώ από την άλλη ο Ενγκόι παίζει ως επιθετικός. Είναι γεννημένος και αυτός το 1997 (Βέλγος) και η Στόουκ τον απέκτησε από τις ακαδημίες της NSeth Academy.

Μπεν ΣίλγουελManchester City v Leicester City - FA Youth Cup Semi Final: First Leg

Γεννημένος στις 21/12/1996 από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Λέστερ. Ο νεαρός αριστερός μπακ κατάφερε και πήγε στην πρώτη ομάδα και προσπαθεί να κερδίσει θέση βασικού. Βέβαια, είναι δύσκολο να βγάλει εκτός τον Φουχς, αλλά τουλάχιστον παίρνει εμπειρίες. Έχει πάει και δανεικός στην Χάντερσφιλντ, ενώ έχει και συμμετοχές με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Αγγλίας.

Όγιοsheyi-ojo-liverpool

Παίζει στις ακαδημίες της Λίβερπουλ από το 2011 και κατάφερε το 2015 να πάει στην πρώτη ομάδα. Η Θέση του είναι εξτρέμ και έχει παίξει δανεικός και στις Γουίγκαν, Γουλβς για να πάρει εμπειρίες. Πλέον, προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κλοπ. Ο Όγιο είναι γεννημένος στις 19 Ιουνίου του 1997 και έχει συμμετοχές και με τις μικρές ομάδες της Αγγλίας από το 2011 όταν πρωτοέπαιξε στην Εθνική Κάτω των 16.

Ράσφορντ / Περέιρα56163329770-3190615e00000578-0-image-a-14_1456482998970pereira-2017

Ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο αυτή την στιγμή στην Αγγλία. Ο λόγος για τον Μάρκους Ράσφορντ που παίζει στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2005. Είναι γεννημένος το 1997 και παίζει πλέον στην πρώτη ομάδα, έχοντας πολλές συμμετοχές και γκολ (επιθετικός). Επίσης και ο Αντρέας Περέιρα είναι από πιτσιρικάς στις ακαδημίες της ομάδας. Η θέση του είναι μέσος και κατάγεται από το Βέλγιο, έχοντας όμως και σχέση με την Βραζιλία. Γι’ αυτό κιόλας παίζει στην ομάδα της “σελεσάο” Κάτω των 23. Ο Περέιρα έχει δοθεί δανεικός στην Γρανάδα για να πάρει συμμετοχές και εκεί έχει αρκετό χρόνο. Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον θεωρούν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή