Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία

229

Η Παρί Σεν Ζερμεν έβαλε φωτιές στο μεταγραφικό παζάρι με τη μεταγραφή του Νεϊμάρ , αλλά έβαλε μεγαλύτερες φωτιές στην ομάδα της λόγω του Finacial Fair Play.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

O Βραζιλιάνος πήγε στη Γαλλία για να χορέψει σάμπα τους αντιπάλους τους. Αλλά με τα διακόσια είκοσι εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφή του έχει αναγκάσει τη διοίκηση της Παρί να χορεύει σάμπα , τσάμικο και ζούμπα ώστε να μην ξεπεραστεί το Finacial Fair Play. Γι’ αυτό λοιπόν αποδυναμώνουν το ρόστερ ώστε να έχουν έναν σταρ. Και τι αποδυνάμωση. Πλέον οι Παριζιάνοι έχασαν τον καλύτερο Γάλλο παίκτη τους , ένα από τα καλύτερα «εξάρια» της Ευρώπης, τον Μπλες Ματουιντί. Το παίκτη που έδενε ιδανικά την άμυνα με την επίθεση. Και μάλιστα τον έχασαν για μόλις δεκαοκτώ εκατομμύρια ευρώ. Ποσό πραγματικά μικρό για έναν τόσο καλό ποδοσφαιριστή. Και τη θέση του την καλύπτει ο Τιάγκο Μότα. Δεν το λες και εξέλιξη. Επίσης η ομάδα θέλει να πουλήσει και τον Λούκας Μόουρα. Έναν Βραζιλιάνο δηλαδή που έκανε τη διαφορά όταν έπαιζε. Κάλυπτε τις θέσεις 8 και 10, αλλά και των εξτρέμ. Ήταν ένας παίκτης πολυεργαλείο που έδινε στην Παρί περισσότερο βάθος στο ρόστερ. Τώρα θα φύγει και αυτός.

 

Επίσης το βασικό δεξί μπακ της περσινής σεζόν, ο Οριέ, είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Τότεναμ . Τέλος, ο Γερμανός άσος Ζούλιαν Ντράξλερ είναι κοντά στην έξοδο, όπως επίσης οι Μπεν Αρφά, Κριχόβιακ. Μην ξεχνάμε και τον Χεσέ που ήδη έχει κουνήσει μαντίλι. Και η ψαλίδα θα ανοίξει ακόμα περισσότερο αν αποκτηθεί ο Εμπαπέ.

ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣΝαι, η Παρί έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες αυτήν τη στιγμή στην Ευρώπη. Ναι, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όμως για να βγάλει μια ομάδα τη σεζόν και να πετύχει, θέλει βάθος στο ρόστερ. Και αυτήν τη στιγμή οι Παριζιάνοι έχουν βάθος το οποίο δεν θα τους βοηθήσει να κατακτήσουν το Champions League. Έχασαν και χάνουν βασικούς παίκτες ώστε να έρθει ο Νεϊμάρ. Δηλαδή θα βγαίνει ο Βραζιλιάνος και θα μπαίνει ο Παστόρε. Θα βγαίνει ο Μότα και θα μπαίνει ο Κριχόβιακ, αν παραμείνει στη γαλλική ομάδα. Θα βγαίνει ο Βεράτι και θα μπαίνει ο Ραμπιό . Καταλαβαίνετε πως το επίπεδο ανέβηκε μόνο για το φαίνεσθαι και όχι για το είναι. Οι Παριζιάνοι θα πουλήσουν πολλές φανέλες. Θα ακουστούν πολύ περισσότερο, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο. Μόλις βρεθούν αντιμέτωπη με μία σοβαρή ομάδα, θα αποκλειστούν. Και θα ψάχνουν να βρουν το γιατί και τη δικαιολογία. Μα έτσι κάνουν οι ομάδες χωρίς φανέλα. Θέλει πολλά χρόνια και πολλές αλλαγές ώστε να γίνει σπουδαία ομάδα η Παρί και να μην παραμείνει ομάδα που απλώς έχει λεφτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ