Τα έχει πάρει στο κρανίο ο Μουρίνιο!

507

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο «εκλεκτός» κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει «παγώσει» τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας

Με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση του έγκριτου «Guardian» αποκαλύφθηκε στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό η έντονη ανησυχία του Ζοσέ Μουρίνιο για την καθυστέρηση στις μεταγραφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος κόουτς των «κόκκινων» διαβόλων περίμενε με αγωνία την έλευση των Νεμάνια Μάτιτς και Αλβάρο Μοράτα, ωστόσο η απόκτηση του Σέρβου χαφ από την Τσέλσι και το σούπερ «χτύπημα» με τον Ισπανό στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν μπει στον «πάγο» και μέχρι στιγμής δεν προκύπτει πρόοδος στις συζητήσεις, για να κλείσουν μια και καλή οι παραπάνω συμφωνίες!

Ως εκ τούτου ο εκκεντρικός Ιβηρας προπονητής θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας δίχως να έχει στη διάθεσή του ποδοσφαιριστές που ήθελε διακαώς. Υπενθυμίζεται ότι η Γιουνάιτεντ θα τεθεί αντιμέτωπη σε φιλικές αναμετρήσεις με τους Γκάλαξι (16/07), τη Ρεάλ Σολτ Λέικ (18/07), τη Μάντσεστερ Σίτι (21/07), τη Ρεάλ Μαδρίτης (23/07) και την Μπαρτσελόνα (27/07) σε μια πυρετώδη περίοδο, που θα ακολουθήσει μετά από 6 μέρες σκληρής προπόνησης σε καμπ του Λος Αντζελες.

Πάντως, πίσω από το «στράβωμα» του Μουρίνιο, Αγγλοι αναλυτές αναφέρουν ότι «κρύβεται» κυρίως η κόντρα του με τον Εντ Γούντγουορντ, τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος αντί να «τρέχει» τις εξελίξεις, ταξιδεύει στη Νέα Ζηλανδία για να παρακολουθήσει αγώνες ράγκμπι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή