Τα 9 κορυφαία ταλέντα που θα είχαν περάσει Μέσι και Ρονάλντο

7648

Χωρίς καμία αμφιβολία Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Και εμείς θα αναφερθούμε σε αυτό το κείμενο σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι και αυτοί στην εποχή τους θα μπορούσαν να είναι οι κορυφαίοι αλλά δεν τα κατάφεραν το ίδιο καλά, αν και είχαν μεγάλο ταλέντο, ίσως και μεγαλύτερο.

Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν106871

Έκανε μεγάλο… ντόρο όταν πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και από τους πιο ικανούς ποδοσφαιριστές που έχουμε δει στη μεσαία γραμμή. Όμως, στο “Όλντ Τράφορντ” δεν ήταν σταθερός. Η απόδοσή του είχε σκαμπανεβασμάτα. Ο Σκόουλς και ο Ρόι Κιν ήταν οι ηγέτες τότε στη Γιουνάιτεντ και ο Βερόν αποχώρησε και πήγε στην Τσέλσι. Εκεί δεν είχε και την καλύτερη απόδοση.

Τζιοβάνι Ντος Σάντοςgiovani-dos-santos-ronaldinho

Ήταν από τους πιο “καυτούς” ποδοσφαιριστές. Λέγανε πολλοί ότι η Μπάρτσα βρήκε τον νέο Ροναλντίνιο. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να τον φτάσει. Είχε ταλέντο, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, αν και είχε δείξει ότι ο ίδιος ξέρει τρομερή μπάλα και μπορούσε να κάνει πολλά…

Ρικάρντο Κουαρέσμαricardo-andrade-quaresma

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Κουαρέσμα. Ο Πορτογάλος μέσος ξέρει πολλά… κιλά μπάλα. Με τις “ραμπόνες” του και τα “μαγικά” του μπορεί να σε κάνει να φωνάξεις και να ξεσηκωθείς. Αλλά η απόδοσή του ποτέ δεν ήταν σταθερή. Σε καμία ομάδα. Ούτε στην Μπαρτσελόνα, ούτε στην Ίντερ, ούτε στην Πόρτο. Στη συνέχεια ο Κουαρέσμα πήγε στην Μπεσίκτας.

Χαβιέ Σαβιόλαmaxresdefault-5

Πολλοί τον έλεγαν και νέο Μαραντόνα. Στην Μπαρτσελόνα έκανε φοβερή χρονιά στα πρώτα έτη της καριέρας του στη Βαρκελώνη. Αλλά από τότε ήταν σε μέτρια επίπεδα. Μεγάλο ταλέντο, αλλά ποτέ του δεν κατάφερε να μείνει σταθερός και όλο άλλαζε ομάδες.

Μίκαελ Τζόνσονarticle-0-01b54aea000004b0-842_634x391

Παίζοντας σε Έβερτον και Λιντς έκανε φοβερές εμφανίσεις. Πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι και πολλοί άρχισαν να τον συγκρίνουν με Μπάλακ, Λάμπαρντ και Τζέραρντ. Με τους κορυφαίους δηλαδή. Όμως, στη συνέχεια… χάθηκε.

Φρέντι Άντουfreddy-adu

Θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου. Ο Φρέντι Άντου από 15-16 ετών είχε όλα τα φώτα πάνω του. Δεν κατάφερε να το διαχειριστεί αυτό, όμως. Από την Αμερική πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκατσε μόλις λίγες εβδομάδες και πήγε στην Μπενφίκα. Μετά άρχισε να πηγαίνει από εδώ και από εκεί.

Αλεξάντερ Πάτοalexandre-pato-e1438825108727

Όταν πήγε στη Μίλαν όλοι έκαναν λόγο για το μεγαλύτερο ταλέντο της Βραζιλίας. Πράγματι τα πρώτα χρόνια έκανε άνω-κάτω τις αντίπαλες άμυνες. Αλλά έπειτα χάθηκε. Τώρα προσπαθεί να γίνει ξανά… μεγάλος παίκτης.

Νάνιnani

Πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλοι έλεγαν ότι ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρήκε τον νέο Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν αυτός είχε πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν κατάφερε, όμως, να αντέξει όλη αυτή την πίεση. Η απόδοσή του δεν ήταν ποτέ σταθερή, αν και είχε δείξει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει τις αντίπαλες άμυνες. Έτσι αποχώρησε και πήγε στη Βαλένθια.

Αντριάνοadriano2

Τι να πεις γι’ αυτόν τον παίκτη. Η απόλυτη αυτοκαταστροφή. Από το Νο1 της Βραζιλίας, έχει μπλέξει σε φαβελές και συμμορίες. Ένας επιθετικός ο οποίος έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε. Και ξαφνικά, έγινε άλλος άνθρωπος έπειτα από τον χαμό του πατέρα του. Αγνώριστος και παλαίμαχος πριν καλά-καλά γίνει 30. Πήγαινε από εδώ και από εκεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή