Στους κορυφαίους ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο

3107

Συχνά-πυκνά, μεγάλοι παίκτες του ποδοσφαίρου και ιδίως αυτοί που ήξεραν καντάρια μπάλα, ερωτούνται για την προτίμησή τους ανάμεσα στους δύο κορυφαίους του πλανήτη. Τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αρκετοί παίρνουν θέση, άλλοι εμφανίζονται διπλωμάτες, λίγοι βέβαια θα προκαλέσουν έκπληξη με την απάντησή τους.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Ντέκο. Ο Πορτογάλος παικταράς έδειξε σαφέστατη προτίμηση στον… Ροναλντίνιο λέγοντας μάλιστα πως ο Βραζιλιάνος πρώην συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα για 4 χρόνια είχε πολύ περισσότερο φυσικό ταλέντο και ικανότητα στην τεχνική απ’ ότι οι Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

“Ο Κριστιάνο από μικρός ήταν αθλητικός και πολύ ανταγωνιστικός. Ο Μέσι δούλεψε σκληρά για να μπορεί να κάνει με τη μπάλα στα πόδια όλα αυτά που κάνει τώρα με την Μπαρτσελόνα”.

deco-ronaldinho-messi

deco-con-ronaldinho-y-messi“Ο Ροναλντινιο ηταν ενα φυσικο ταλεντο με μια σπεσιαλ ικανοτητα. οποτε διναμε τη μπαλα σε αυτον, οι κινησεις και τα γκολ του ερχονταν απο εναν διαφορετικο κοσμο. ηταν πολυ πιο προικισμενος απο οτι ο Μεσι και ο Κριστιανο”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή