Sorry, αλλά ο αδελφός σου είναι καλύτερος!

3120

Το γονίδιο δεν είναι ίδιο. Όπως συμβαίνει στα τέκνα έτσι και στα αδέλφια. Δεν σημαίνει ότι όλοι στην οικογένεια θα είναι εξίσου καλοί. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά ο κανόνας κυριαρχεί. Πολλοί παίκτες υπήρξαν και υπάρχουν που δεν έχουν το ταλέντο και την ποιότητα των αδελφών τους. Που δεν έχουν καταφέρει να διαγράψουν το ίδιο καλή καριέρα στο ποδόσφαιρο. Πάμε να τους δούμε;

  • ΤΟΜΠΙΑΣ ΣΒΑΙΝΣΤΑΪΓΚΕΡ

schweinsteiger-1438783127-800

Είναι δύσκολο να φτάσεις τα υψηλά στάνταρ του αδελφού σου, όταν αυτός είναι ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. Ο Τόμπιας σίγουρα συνάντησε αυτή την δυσκολία προσπαθώντας να πετύχει κι αυτός στο ποδόσφαιρο. Στην πλειοψηφία των παιχνιδιών που έδωσε, αγωνίστηκε σε χαμηλές κατηγορίες. Η νότα στην καριέρα του αποτελεί η παρουσία του στην Β΄ομάδα της Μπάγερν Μονάχου (έβαλες το χεράκι σου Μπάστιαν;) από το 2012 μέχρι και το 2015 όπου και αποσύρθηκε όντας πλέον βοηθός προπονητή στην ομάδα κάτω των 17 στην Μπάγερν Μονάχου.

  • ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΙ ΕΤΙΕΝ ΕΤΟ

etienne-etoo

Ο Σάμουελ Ετό, αναμφισβήτητα πέτυχε πάρα πολλά στην καριέρα του παίζοντας σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Κέρδισε τρόπαια, ατομικές διακρίσεις και πάρα μα πάρα πολλά χρήματα. Εν τω μεταξύ, τα δύο αδέλφια του δεν είχαν αυτή την… τύχη. Ο Νταβίντ έμεινε χωρίς ομάδα μετά την παρουσία του στην σλοβένικη Κόπερ και ο Ετιέν τελευταία φορά έπαιξε το 2012 στην αυστριακή Λουστέναου.

  • ΕΒΑΝΣ ΚΟΝΤΟΓΚΜΠΙΑ

2601174-115-kkv-U1201152420458MGC-620x349@Gazzetta-Web_articolo

Είναι δεδομένο πως ο Έβανς δεν ήταν τόσο καλός όσο ο αδελφός του Τζοφρέι όπως δεδομένο είναι πως ο Τζοφρέι έπαιξε ρόλο στο να υπογράψει και ο αδελφός του στην Ίντερ την ίδια περίοδο με αυτόν, όταν ο Τζοφρέι μετακόμισε στο Μιλάνο από το Μονακό. Δύσκολα στέριωσε ο Έβανς σε ομάδα έχοντας αγωνιστεί σε Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία και τελευταία παίζει όντας δανεικός στην Φολίνγκο, στην Δ΄κατηγορία Ιταλίας.

  • ΤΖΟΝ ΡΟΥΝΕΪ

John-Rooney

Ο Γουέιν έχει καταφέρει πολλά στην καριέρα του, φτάνοντας να είναι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και της Εθνικής Αγγλίας. Τρόπαια, διακρίσεις ατομικές, πολλά λεφτά και αναγνωρισιμότητα. Ο αδελφός του Τζον πάλι, έχει παίξει κατά κύριο λόγο σε ομάδες της Αμερικής και στην Αγγλία αλλά σε αρκετά χαμηλές κατηγορίες.

  • ΣΕΝΤΡΙΚ ΖΕΕΝΤΟΡΦ

20090202200751-cambuur_leeuwarden_chedric_seedorf

Ένας πραγματικός μαέστρος ο Κλάρενς έκανε πράγματα και θαύματα με τη μπάλα στα πόδια παίζοντας με τη Μίλαν, τη Ρεάλ, την Ίντερ και κερδίζοντας τον τίτλο του Τσάμπιονς Λινγκ τέσσερις φορές. Ο αδελφός του Σέντρικ όμως υπήρξε απογοητευτικός και τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έχει βρει ομάδα να αγωνιστεί.

  • ΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΛΟΡΕΝΤΙΝ ΠΟΓΚΜΠΑ

pogba-1438783224-800

Οι φίλοι της Γιουβέντους, τις τελευταίες ημέρες πικάρουν αυτούς της Μάντσεστερ λέγοντάς πως «σας δώσαμε τον λάθος Πογκμπά». Είναι πραγματικότητα βέβαια πως ο Πολ έχει αδέλφια. Τον Ματίας και τον Φλορεντίν. Τη στιγμή που ο Πολ σημείωνε ρεκόρ παγκοσμίως όντας πλέον η πιο ακριβή μεταγραφή στο ποδόσφαιρο, τα αδέλφια του δεν μπορούν να πλησιάσουν ποδοσφαιρικά ούτε καν τα κορδόνια του παπουτσιού του. Ο Φλορεντίν παίζει αριστερό μπακ στην Σεντ Ετιέν και ο Ματίας παίζει στην Σκωτία και την Partick Thistle.

  • ΦΕΛΙΞ ΚΡΟΟΣ

kroos-1438782932-800

Ο Τόνι Κρόος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο και διακρίνεται για το ωραίο μοίρασμα του παιχνιδιού αλλά και τον έλεγχο του κέντρου. Τη στιγμή που ο Τόνι διαγράφει λαμπρή καριέρα πλέον με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο αδελφός του Φέλιξ παίζει στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με την Union του Βερολίνου.

  • ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΜΠΕΝΤΕΚΕ

Christian-Benteke

Ο Κρίστιαν μετά την Λίβερπουλ αγωνίζεται στην Κρίσταλ Πάλας και μπορεί να δείξει ξανά στον κόσμο την ποιότητα και τις ικανότητές του. Όσο ο Κρίστιαν απολαμβάνει την Πρέμιερ Λιγκ ο αδελφός του Τζόναθαν έχει 18 συμμετοχές με την Zulte Waregem στην Jupiler League.

  • ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΚΟΜΠΑΝΙ

205048355_B97664778Z.1_20130627145658_000_GEVUVIO6.1-0

Σπουδαίο πράγμα για τον Βίνσεντ να κερδίζει το πρωτάθλημα Αγγλίας αλλά και να ηγείται στην Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία χρόνια. Λυπηρό για τον αδελφό του Φρανσουά που δεν έχει καταφέρει ούτε κατά διάνοια όσα ο αδελφός του και παίζει στο Βέλγιο τώρα με την KSV Roeselare.

  • ΝΤΙΓΚΑΟ

digao

Ο Κακά μεγαλούργησε με τη Μίλαν πριν πάει στη Ρεάλ και είναι ο τελευταίος κάτοχος της χρυσής μπάλας πριν αρχίσουν να την μονοπωλούν οι Μέσι και Ρονάλντο. Ο αδελφός του ο Ντιγκάο, υπήρξε σέντερ μπακ και εγκατέλειψε την αγωνιστική δράση το 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή