Σε… προσκυνάμε!

125

Πιτσιρικάς έπαιζε στην Γουέστ Μπρομ και επαγγελματικά η πρώτη του ομάδα ήταν η Χέντεσφορντ. Ποτέ του δεν ήταν τοπ όνομα. Αλλά πάντα ήταν ο γνήσιος «μαχητής»! Ο λόγος για τον Άσλεϊ Γουίλιαμς, ο οποίος φέτος θα παίζει με τα χρώματα της Έβερτον. Στα 31 του λοιπόν παίρνει την πιο σημαντική μεταγραφή της καριέρας του.

Ο Ουαλός στόπερ, μετά την Χέντεσφορντ (2001/03), πήγε στην Στόκπορτ. Εκεί έκατσε από το 2003 ως το 2008. Πέντε γεμάτα χρόνια. Βασικότατος στο κέντρο της άμυνας, έχοντας δοθεί για λίγο δανεικός και στη Σουόνσι. Το 2008 πήρε μεταγραφή στην Σουόνσι. Όπου έκανε το απίστευτο. Έγινε… φαινόμενο!

Στο πρωτάθλημα αυτά τα χρόνια είχε 319 συμμετοχές και 14 γκολ. Αλλά το τρομερό είναι άλλο. Από τα 28,290 λεπτά που είχε στην Πρέμιερ Λιγκ η ομάδα του, αυτός έπαιξε τα 28,252. Ρεκόρ! Καλά διαβάζετε. Έχασε μόνο 38 λεπτά μέσα σε 8 χρόνια.

Μπορεί να μην είναι το τοπ όνομα, να μην ασχολούνται μαζί του στην Αγγλία όπως με τον Ιμπραχίμοβιτς και τον Πογκμπά, αλλά είναι πραγματικός μάγκας. Μαχητής και επαγγελματίας, αλλά πάνω απ’ όλα τίμιος! Ένας ποδοσφαιριστής που όλοι θα θέλανε στην ομάδα τους.

Τον προσκυνάμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή