Σε ποιον… τηλεφωνεί ο Μέσι;

592
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Στο θέμα που έχουμε κάνει για τους πανηγυρισμούς των κορυφαίων παικτών μετά την επίτευξη γκολ, είχαμε κάνει αναφορά και στον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός συνήθως σηκώνει τα χέρια και το βλέμμα του στον ουρανό, ευχαριστώντας από τη μία τον Θεό και παράλληλα δείχνοντας σεβασμό στη μνήμη της γιαγιάς του, την οποία αγαπούσε πολύ και έχασε… Πρόκειται βέβαια για μια κλασική κίνηση Λατινοαμερικανών παικτών, οι οποίοι είναι βαθιά θρησκευόμενοι και πάντα θυμούνται να αφιερώσουν τα γκολ τους στον Ύψιστο.

Ωστόσο, στο παιχνίδι με τη Θέλτα ο Μέσι άλλαξε ρεπερτόριο, κάνοντας με τα χέρια του την κίνηση σαν να μιλάει με κάποιον στον τηλέφωνο! Πολλοί έσπευσαν να ερμηνεύσουν αυτόν τον πανηγυρισμό, με τις… κακές γλώσσες να λένε ότι τάχα απευθυνόταν στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Μπαρτομέου, από τον οποίο περιμένει τηλέφωνο για να ξαναμιλήσουν για το συμβόλαιό του…

Η ισπανική ιστοσελίδα sport.es έφτιαξε το παρακάτω σκίτσο στο οποίο ο Μέσι τηλεφωνεί στους δικούς του λέγοντας τους να καταγράψουν τον επαναληπτικό με την Παρί Σεν Ζερμέν γιατί θα το διασκεδάσουν.

114019

Με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, ο ίδιος ο Αργεντινός έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Όπως δήλωσε, η κίνηση αυτή είχε αποδέκτη τον ανιψιό του, ο οποίος του τηλεφωνούσε πολλές φορές εκείνη τη μέρα, χωρίς όμως να τον βρει… Φαίνεται ότι ο μικρός ήθελε να ευχηθεί στον θείο του να πετύχει πολλά γκολ στο ματς, εντούτοις οι υποχρεώσεις του Λίο δεν επέτρεψαν την επικοινωνία. Έτσι ο Μέσι πανηγύρισε… παίρνοντας τηλέφωνο τον ανιψιό του, για να τον ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον και τη στήριξη. Αν μη τι άλλο μια άκρως ανθρώπινη κίνησε, που δείχνει την ευαίσθητη πλευρά ενός κορυφαίου ποδοσφαιρικού σταρ.

gettyimages-647999768-e1488666519187

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή