Ρεάλ και Μπάρτσα σφάζονται για κορυφαίο παίκτη!

702
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Φαίνεται πως ούτε το καλοκαίρι λείπουν οι «μάχες» μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε φιλικό ματς τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Ioυλίου, στο Μαϊάμι, στα πλαίσια του διεθνούς τουρνουά International Champions Cup, και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα στηθεί για να πάρει μια… πρόγευση από το τι θα ακολουθήσει μέσα στη χρονιά!

Ωστόσο, οι «μάχες» των δύο συλλόγων δεν περιορίζονται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά επεκτείνονται και στο μεταγραφικό. Μήλον της Εριδος δεν είναι άλλος από τον Κιλιάν Εμπαπέ, τον Γάλλο φορ της Μονακό, στα πόδια του οποίου έχουν πέσει πολλά εκατομμύρια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Τον τελευταίο καιρό τα σενάρια θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Μονακό για την απόκτηση του Εμπαμπέ, με το απίστευτο ποσό των 180 εκατ. ευρώ. Ομως, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sport», ετοιμάζεται να μπει «σφήνα» η Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται να έχουν κάνει ήδη μια πρώτη διερευνητική επαφή με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος δεν έχει υπογράψει με τους «μερένχες» ακόμα.

Η αλήθεια είναι ότι αν τελικά ο Νεϊμάρ αποδεχθεί την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν και γίνει κάτοικος Παρισιού, η Μπάρτσα οφείλει να τον αντικαταστήσει. Και ποιος θα ήταν ο καταλληλότερος τόσο αγωνιστικά όσο και επικοινωνιακά από τον Εμπαπέ; Άλλωστε, τα 220 εκατ. που θα βάλει στο ταμείο της, θα λύσουν το πρόβλημα των υπέρογκων απαιτήσεων από πλευράς Μονακό για να παραχωρήσει τον παίκτη. Βέβαια, η Ρεάλ δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή