“Ποιος Ρονάλντο; Ρονάλντο ήταν ένας, προτιμώ τον Μέσι”

275

Ποιος είπε ότι ένας μπασκετμπολίστας δεν μπορεί να έχει άποψη για τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα; Άλλωστε, ένας αθλητής μπορεί να εκτιμήσει καλύτερα και να μπει στη θέση συναδέλφων του σε άλλο άθλημα. Επίσης, πολλές φορές έχουμε δει μπασκετμπολίστες να παρακολουθούν από κοντά αγώνες ποδοσφαίρου και ποδοσφαιριστές να παρευρίσκονται σε κλειστά για παιχνίδια μπάσκετ.

Ωστόσο, ειδικά όταν μιλάμε για το αιώνιο δίλημμα Ρονάλντο-Μέσι, τότε άποψη μπορεί να έχει ο καθένας. Το iperiodico.gr μίλησε με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, τον πάουερ φόργουορντ-σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο, στο περιθώριο του ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, και τον ρώτησε την προτίμησή του όσον αφορά τους δύο αυτούς ποδοσφαιρικούς σταρ. “Ρονάλντο; Εννοείς τον Κριστιάνο; Γιατί για μένα ο αληθινός Ρονάλντο είναι ο Βραζιλιάνος”, μας είπε αρχικά με… αφοπλιστικό ύφος, για να μας βγάλει από την αμήχανη θέση λέγοντας: “Πάντως, από τον Κριστιάνο, προτιμώ τον Μέσι…”.

Στη συνέχεια ο Σέρβος μας είπε ότι αγαπημένος του παίκτης αυτή την στιγμή είναι άλλος! Και αναφέρθηκε στον Ιμπραχίμοβιτς: “Μου αρέσει πολύ το στιλ παιχνιδιού του και σαν ποδοσφαιριστής. Μπορεί να σου βάλει γκολ με καθε τρόπο”.

14825778_10211245908043155_1821416934_n

Κι αν βιαστείτε να πείτε, “τι να ξέρει από μπάλα ο Ραντούλιτσα”, να σας ενημερώσουμε ότι ο Σέρβος παρακολουθεί ποδόσφαιρο και στο Μιλάνο, όπου διαμένει φέτος: “Φυσικά και πάω γήπεδο, ειδικά στα ματς με τη Μίλαν. Αλλά και την Ίντερ βλέπω, παίζουν και Κροάτες εκεί, αλλά και ο Γιόβετιτς. Τις υποστηρίζω και τις δύο. Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι φαν μιας ομάδας, αφού έχω φίλους που παίζουν και στην Μίλαν και στην Ίντερ, αλλά επίσης έχω και φίλους οπαδούς και των δύο συλλόγων”. Δεν γίνεται να μην τον πιστέψουμε, αφού ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από το “Σαν Σίρο”, και μάλιστα πρόσφατες, από το ματς με τη Γιουβέντους.

14874869_10211245934883826_837457975_n

Ωραίος ο Ραντούλιτσα, πολύ καλός σέντερ, ποδοσφαιρόφιλος, γηπεδικός και έχει και άποψη. Η απάντησή του για τον αληθινό Ρονάλντο και τον… ιμιτασιόν, όλα τα λεφτά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή