Παίκτες που κατέστρεψαν την καριέρα τους στην Ρεάλ Μαδρίτης!

9210

Τζόναθαν Γουντγκέιτ

woodgate-3

Η Ρεάλ τον είχε αγοράσει 14 εκατ. ευρώ από την Νιουκάστλ το 2004. Όμως η πορεία του δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι περισσότεροι. Περισσότερο απασχολούσε τα ΜΜΕ με τις εξόδους του στα κλαμπ και στα πάρτι παρά με τις αγωνιστικές του δραστηριότητες. Το 2004 στις 22 Σεπτεμβρίου έκανε ντεμπούτο και σκόραρε ένα αυτογκόλ, ενώ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Η συνέχεια ήταν καταστροφική.

Τόμας Γκράβενσεν

Gravensen

Στην Έβερτον ήταν ο ηγέτης και τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Η Ρεάλ τον απέκτησε και ο Καπέλο τον έβαζε στη μεσαία γραμμή, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη. Ο κόσμος δεν τον ήθελε και έτσι αποχώρησε μετά από έναν χρόνο. Ο Δανός ήταν τεράστιο όνομα τότε, αλλά μετά πήγε στη Σέλτικ και χάθηκε.

Ντρέντε

Drente

Ο Ολλανδός πήγε σπό την Φέγενορντ στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2007. Όλοι λέγανε ότι βρέθηκε ο νέος αριστεροπόδαρος που θα σαρώνει την πλευρά, όπως έκανε ο Ρομπέρτο Κάρλος. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος της φανέλας. Δόθηκε δανεικός 2 χρονιές στην Χέρκουλες και την Έβερτον. Και μετά πήγαινε από εδώ και από εκεί. Αυτή τη στιγμή παίζει στην Μπανίας στα 29 του!

Αντόνιο Κασάνο

Κασανορεαλ

Από τις πιο παράξενες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. ‘Ενας από τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους παίκτες στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Όμως, λίγο τρελός και ευέξαπτος. Έκανε όνομα μεγάλο στη Ρόμα το 2001 ως το 2006. Μετά πήγε στη Ρεάλ όπου έκατσε έναν χρόνο γιατί τον δεύτερο δόθηκε δανεικός στην Σαμπτόρια. Από τότε έπαιξε επίσης σε Μίλαν, Ίντερ, Πάρμα και τώρα είναι ξανά στην Σαμπτόρια. Δεν μπόρεσε να μείνει σε ψηλό επίπεδο, όπως του άρμοζε.

Κακά

ΚΑΚΑ

Ίσως το μεγαλύτερο παράδειγμα. Ο Κακά. Από την Μίλαν πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2009 για 60 εκατ. ευρώ. Είχε στιγμές που “έλαμψε”, αλλά οι τραυματισμοί του τον πήγαν πίσω. Έκατσε 4 χρόνια, μετά πήγε στη Μίλαν για ένα έτος, ενώ τώρα είναι στην ομάδα του Ορλάντο στα 34 του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή