Πάει για βασικό παίκτη της Τσέλσι η Γιουβέντους!

316
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Η κληρωτίδα του Τσάμπιονς Λιγκ έβγαλε αντίπαλο τη Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα, κάτι που σίγουρα δεν θα άρεσε και πολύ στους ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας. Μπορεί να είναι σε κακή κατάσταση, αλλά η Μπάρτσα είναι πάντα… Μπάρτσα και δεν μπορείς να την υποτιμήσεις.

Όπως πολλές ομάδες, όπως και η Μπαρτσελόνα, έτσι και η Γιουβέντους έχει ακόμα σε εκκρεμότητα κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις. Οι “μπιανκονέρι” θέλουν να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας, μια και μετρούν και μια σημαντική απώλεια. Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μετακόμισε στο Μιλάνο για λογαριασμό της Μίλαν και στη Γιούβε ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Οι συζητήσεις με Γοδίν, Μπόατενγκ, Μανγκαλά και Γκαράι δεν ευδοκίμησαν και οι Ιταλοί στρέφουν το βλέμμα της στην Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα στην Τσέλσι. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, έχουν μπει σε συζητήσεις με τους “μπλε” για τον Γκάρι Κέιχιλ, για τον οποίο δίνουν 16 εκατ. λίρες!

Ο στόπερ της Τσέλσι θα μπορούσε να δει με θετικό μάτι μια τέτοια κίνηση, αφού η θέση του στην ενδεκάδα είναι επισφαλής. Για να δούμε αν η αντίπαλος του Ολυμπιακού θα ενισχυθεί κι άλλο ενόψει της νέας σεζόν…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή