Οι… ωραιότερες του Ρίο!

459

Μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, το iperiodico έψαξε και βρήκε τις ομορφότερες αθλήτριες που αναμένεται να πάρουν μέρος στο Ρίο της Βραζιλίας, για τα… μάτια σας μόνο.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ουσταμανωλάκης

Λέριν Φράνκο – Ακοντισμός

franco_3

Η Λέριν Νταχία Φράνκο Στενέρι, όπως είναι το πλήρες της όνομα, θα αγωνιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ρίο, πετώντας μακριά το ακόντιό της, όμως μακριά δεν πρόκειται να πάνε και τα αντρικά βλέμματα από πάνω της.

Η Παραγουανή έχει εργαστεί ως μοντέλο (καθόλου κακό), ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του θεάματος, μια και έχει πάρει μέρος σε έξι ταινίες.

franco_2

Μέλανι Ανταμς – Αλμα Επί Κοντώ

adams_1

Η Μέλανι Ανταμς πηδάει στα ουράνια, μια και το άθλημα το οποίο παίρνει μέρος είναι το άλμα επί κοντώ, ωστόσο στα ουράνια πηγαίνουν και τα ανδρικά βλέμματα τα οποία πέφτουν πάνω της. Επίσης, στο ενεργητικό της έχει και μια παρουσία στο Χόλιγουντ, στην ταινία «η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».

Ελόις Αμπεργκερ – Συγχρονισμένη Κολύμβηση

amberger_1

Η Αυστραλέζα κολυμβήτρια θα πάρει μέρος για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και συνεχίζει να θεωρείται μια από τις καλύτερες αθλήτριες στο αγώνισμά της, και μια από τις πιο όμορφες που παίρνουν μέρος στους αγώνες.

Eloise Amberger

Ζοζεφίν Ογβιστ – Ποδόσφαιρο

ogvist_1

Η Σουηδέζα με τα γαλάζια μάτια αναμένεται να κάψει καρδιές, όχι μόνο για τη σαγηνευτική ομορφιά της, αλλά και για τα πολύ καλά χτυπήματα που έχει με τα πόδια της, μια και θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική της χώρας της στο τουρνουά του ποδοσφαίρου.

Χόουπ Σολο – Ποδόσφαιρο

solo_1

Η Αμερικανίδα τερματοφύλακας κάνει τα πάντα ώστε να μην περάσει η μπάλα από τα δίχτυα της, ωστόσο δεν μπορεί να το καταφέρει με τους άντρες, μια και η ομορφιά της είναι απαράμιλλη.

solo_2

Αντονίγια Σάντριτς – Μπάσκετ

sandric_2

Η πόιντ γκαρντ από την Κροατία συνεχίζει να είναι σταθερή αξία στις προτιμήσεις των ανδρών, τόσο στη χώρα της όσο και έξω από αυτήν, αφού ο ανδρικός πληθυσμός αποκλείεται να μην τη θυμάται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

sandric_3

Κριστίνα Βουτσίσεβιτς – 100 μέτρα με εμπόδια

vucisevic_1

Μπορεί να περνάει τα εμπόδια με το τσουβάλι η Σέρβα αθλήτρια, ωστόσο τα εμπόδια των ανδρών κάνει αμάν για να τα περάσει, μια και τα βλέμματά του ανδρικού πληθυσμού πέφτουν πάνω της και όχι άδικα.

vucisevic_3

Καταρίνα Λιστοπάντοβα – Κολύμβηση

listopadova_1

Η Σλοβάκα κολυμβήτρια τρελαίνει κόσμο με την πίσω όψη της και όχι άδικα, αφού τα οπίσθιά της έχουν χαρακτηριστεί ως νούμερο ένα στη χώρα της.

listopadova_3

Γουίνιφερ Φερνάντες – Bόλεϊ

fernandes_1

Η Δομινικανή βολεϊμπολίστρια έχει χαρακτηριστεί από όλο τον κόσμο ως το νούμερο ένα κορμί που θα αγωνιστεί στη χώρα του καφέ, και όχι άδικα. Aλλος ένας λόγος να βλέπουμε βόλεϊ κάθε μέρα.

fernandes_2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή