Ο Σουάρες δεν το σκέφτηκε καν για τον Μέσι

1178

Σε μία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Δεν υπάρχει μόνος ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος κάνει την διαφορά. Όπως συμβαίνει για παράδειγμα σε συλλόγους μικρότερου μεγέθους. Υπάρχουν πολλοί. Εκτός του Μέσι, είναι και ο Νέιμαρ, είναι και ο Σουάρες. Και μιλάμε για υπερπαίκτες όλοι τους. Και δεν θα ήταν “τρελό” αν ο Σουάρες για παράδειγμα θα ήθελε να γίνει κάποια στιγμή το Νο1 της ομάδας. Να περάσει και τον Μέσι. Αλλά οι δηλώσεις που έκανε, φανερώνουν ότι σέβεται απόλυτα.

“Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία. Δεν υπάρχει άλλος”, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας: “Είναι και εξαιρετικός άνθρωπος. Με υποδέχτηκε με φοβερό τρόπο όταν ήρθα στην Μπαρτσελόνα”…

Αυτό δείχνει τον σεβασμό που έχει κερδίσει ο Λιονέλ Μέσι απ’ όλους. Και από τους συμπαίκτες του. Και έχει τρομερή σημασία να το λέει ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Σουάρες. Ο οποίος είναι στους πρώτους σκόρερ της Μπαρτσελόνα και σε πολλά στατιστικά έχει ξεπεράσει τον Αργεντινό. Αλλά παρόλα αυτά, δεν σκέφτεται καν ότι είναι πιο πάνω από αυτόν.

Και ειδικά τώρα

Ακόμα μεγαλύτερη σημασία έχει ότι το λέει σε μία χρονική περίοδο που ακούγονται διάφορα για τον Μέσι. Ότι ίσως δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του! Ίσως είναι και ένα… μήνυμα προς τον Αργεντινό να βάλει γρήγορα την υπογραφή του. Γιατί αν σκεφτεί κανείς “διαβολικά”, αν ο Σουάρες ήταν άνθρωπος που δεν εκτιμούσε και δεν σεβότανε τον Μέσι, τότε ίσως και να “χαμογελούσε” αν έφευγε από την Μπαρτσελόνα και ο Ουρουγουανός ξαφνικά γινότανε το Νο1 της ομάδας. Αλλά όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο κορυφαίος, εκείνος δεν το σκέφτηκε και απάντησε αμέσως με αφοπλιστικό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή