Ο πιο παλιός παίκτης της Τσέλσι… δεν έχει παίξει ποτέ!

785
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Συνηθίζεται κυρίως στις μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ να έχουν μεγάλο ρόστερ, 50-60 παικτών, οι περισσότεροι από τους οποίους δίνονται δανεικοί σε άλλες ομάδες για να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Αυτό ισχύει και για την Τσέλσι, μόνο που εκεί παρουσιάζεται ένα σπάνιο φαινόμενο…

Μετά και την αποχώρηση του Τζον Τέρι από το “Στάμφορντ Μπριτζ”, ο παλιότερος παίκτης της ομάδας ήταν ο Ναθάνιελ Τσαλόμπα, ο οποίος όμως πήρε μεταγραφή στη Γουότφορντ. Τώρα, τα ηνία του μακροβιότερου ποδοσφαιριστή της ομάδας πάνε στον τερματοφύλακα Ματέι Ντέλατς.

matej-delac-img_-png

Ο 24χρονος Βόσνιος γκολκίπερ πήρε μεταγραφή στους “μπλε” το 2010 από την Ίντερ Ζάπρεζιτς και έχει να επιδείξει το εξής φοβερό: δεν έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα της Τσέλσι σε επίσημο ματς! Συνεχώς δινόταν δανεικός, έχοντας φτάσει να παίξει σε 9 διαφορετικές ομάδες (Vitesse, Dynamo Ceske Budejovice, Vitoria de Guimaraes, Vitoria de Guimaraes II, Inter Zapresic, Vojvodina, Sarajevo, Arles-Avignon, Excel Mouscron). Όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει 98 εμφανίσεις, που σημαίνει περίπου 9 κάθε χρόνο.

Φέτος ίσως έχει την ευκαιρία του να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την ομάδα στην οποία ανήκει. Ή μήπως όχι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή