Ο παίκτης-είδωλο για τον Οζίλ

701
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Αποτελεί τον παίκτη-κλειδί στη μεσαία γραμμή της Άρσεναλ, στην οποία αγωνίζεται από το 2013. Έχοντας περάσει και τρία χρόνια από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μεσούτ Οζίλ έχει εξελιχθεί σε έναν πολύτιμο χαφ, ο οποίος και πασάρει, αλλά και σκοράρει, κάνοντας πολύ καλά όλες τις δουλειές με τις οποίες έχει επιφορτιστεί στο γήπεδο.

Εξίσου ευλογημένη με την Άρσεναλ πρέπει να αισθάνεται και η εθνική Γερμανίας, της οποίας είναι βασικό στέλεχος εδώ και χρόνια. Ένας τόσο χαρισματικός ποδοσφαιριστής δεν μπορεί παρά να έχει πρότυπα από μικρός, παίκτες δηλαδή που θαύμαζε, που ήθελε να τους μοιάσει και έχει πάρει και στοιχεία από το παιχνίδι τους. Για τον Οζίλ είδωλο αποτελούσε και αποτελεί ο Ζινεντίν Ζιντάν.

“Το πραγματικό μου είδωλο ήταν ο Ζιζού, κι αυτό γιατί δεν ήταν εγωιστής. Σκόραρε πολύ, αλλά έδινε και πολλές ασίστ. Ήταν ηγέτης!”. Από αυτά τα λόγια καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλο θαυμασμό τρέφει ο Γερμανός χαφ για τον πρώην άσο και νυν προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα μας πείτε, σιγά το νέο, όλοι έχουν σαν πρότυπο τον Ζιντάν. Όμως τα λόγια του Οζίλ δείχνουν και από ποιον επηρεάστηκε όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού του, καθώς και αυτός σκοράρει και δίνει πολλές ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=3jnrSqFnIAo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή