Ο… παππούς Ζλάταν είναι καλύτερος!

389
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Όταν ο Ιμπραΐμοβιτς είχε δηλώσει ότι είναι σαν το παλιό καλό κρασί, δεν το είχε πει έτσι… Γενικά όταν μιλάει ο Σουηδός, πάντα βγαίνει είδηση με τις ατάκες που λέει, αφού είναι ετοιμόλογος και τα λόγια του προκαλούν ντόρο. Όπως έγινε και με την παραπάνω δήλωση.

Η οποία βέβαια είναι πέρα για πέρα αληθινή, αφού όντως ο Ζλάταν είναι καλύτερος όσο μεγαλώνει. Και δεν το λέμε μόνο εμείς ή μόνο αυτός, το λένε και οι αριθμοί του. Θέλετε και εξήγηση. Ο Σουηδός φορ της Γιουνάιτεντ είναι 35 χρόνων και έχει παίξει σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Άγιαξ, Γιουβέντους, Μίλαν, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και τώρα η Γιουνάιτεντ είχαν την τύχη να τον δουν να φοράει τη φανέλα τους, να σκοράρει και να κατακτά τίτλους. Από πιτσιρικάς είχε δείξει το… ποιον του, αφού το τεράστιο ταλέντο του δεν γινόταν να κρυφτεί με τίποτα. Ένα ταλέντο που τον κρατά ακόμα και τώρα στο τοπ επίπεδο.

Πάντως, το φοβερό με τον “Ίμπρα” είναι ότι διανύει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του αφού πέρασε τα 30. Στην ηλικία του άλλοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε πτώση και η δυναμική τους μειώνεται. Αυτός, όμως, όχι μόνο συνεχίζει το ίδιο, αλλά και καλύτερα. Πληροφοριακά σας λέμε ότι μέχρι τα 30 ο Σουηδός επιθετικός είχε 232 γκολ στην καριέρα του, πάρα πολλά φυσικά, αλλά… λιγότερα από όσα πέτυχε αφού πάτησε την τρίτη δεκαετία της ζωής του. Έτσι, ο… 30ρης και Ιμπραΐμοβιτς έχει σκοράρει 250 φορές!

Είναι ένας θεός της μπάλας, ένας killer που δεν συγχωρεί, ένα φαινόμενο του αθλητισμού. Η περίπτωσή του αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους και σίγουρα θα μείνει αξέχαστος σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. Σαν το παλιό καλό κρασί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή