Ο Ντε Μπρούινε ξεπέρασε τον Μέσι!

588
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Παρότι η χρονιά δεν εξελίσσεται πολύ καλά για την Μπαρτσελόνα, αφού αποκλείστηκε στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ και φαίνεται ότι θα χάσει και το πρωτάθλημα από τη Ρεάλ, ο Λιονέλ Μέσι έχει καταφέρει να κρατήσει τους αριθμούς του σε υψηλά επίπεδα.

Όσον αφορά τις ασίστ του, έχει 11 μέχρι στιγμής, καθόλου αμελητέα επίδοση. Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια ο Αργεντινός είναι πρώτος σε τελικές πάσες στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ωστόσο φαίνεται ότι βρήκε έναν μεγάλο ανταγωνιστή.

Ο Κέβιν ντε Μπρούινε έδωσε δύο ασίστ στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Κρίσταλ Πάλας και έφτασε τις 44 από τη σεζόν 2014-15 μέχρι τη φετινή. Αυτό σημαίνει ότι άφησε πίσω του τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει 43! Ο Βέλγος είναι εξαιρετικός παίκτης και έχει τρομερές ικανότητες στο να φτιάχνει παιχνίδι και να μοιράζει γκολ στους συμπαίκτες του.

Για την ιστορία, τρίτος στην άτυπη αυτή λίστα είναι ο Λουίς Σουάρες με 42, τις 14 από τις οποίες τις έχει μόνο φέτος. Άρα για τη σεζόν 2016-17 έχει ξεπεράσει τον συμπαίκτη του, με τρία ματς να απομένουν ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή