Ο μισθός του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ

1316
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Όσο περνάνε οι μέρες τόσο και εντείνεται η φημολογία ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπογράφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φαίνεται πως το μπαμ του φετινού καλοκαιριού θα είναι εκκωφαντικό, αφού ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου ετοιμάζεται να αλλάξει ομάδα…

Τα χρήματα που θα χρειαστεί να δώσει η Γιουνάιτεντ για να αποκτήσει τον Πορτογάλο αναμένεται να είναι πάρα πολλά και να κάνουν ξανά τον Ρονάλντο τον πιο ακριβό παίκτη στην ιστορία. Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό οικονομικό ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αποδοχές που θα συμφωνήσει να παίρνει ο Κριστιάνο στο Μάντσεστερ.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης αμείβεται με 365.000 λίρες την εβδομάδα, με τον Μέσι να ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο, ξεπερνώντας τις απολαβές του… άσπονδου φίλου του. Λογικό είναι να σκεφτούμε ότι ο Ρονάλντο θα ζητήσει περισσότερα ώστε να μην παραδώσει τα σκήπτρα του πιο ακριβοπληρωμένου.

Όμως, όχι. Ο 32χρονος υπερπαίκτης είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να παίρνει τα ίδια χρήματα (τα οποία παραμένουν υπερβολικά πολλά…) δείχνοντας από τη μεριά του καλή διάθεση όσον αφορά τη μετακόμισή του στο Μάντσεστερ. Άλλωστε, εκεί νιώθει σαν στο σπίτι του, αφού αγαπάει και αγαπιέται από τον σύλλογο και τον κόσμο και ίσως είναι ο καταλληλότερος προορισμός γι’ αυτόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή