Ο Κόντε πρότεινε τον Φάμπρεγας στη Ρεάλ… τηλεφωνικά!

Ο τεχνικός της Τσέλσι σήκωσε ο ίδιος το τηλέφωνό του και πρότεινε τον Ισπανό στη "βασίλισσα"...

69
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Εδώ και καιρό ακούγονταν φήμες στην Αγγλία ότι ο τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, δεν υπολογίζει τον Σεσκ Φάμπρεγας, οπότε ο Ισπανός έπρεπε να βρει ομάδα. Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε κανείς είναι ο Ιταλός να προτείνει ο ίδιος τον παίκτης στη Ρεάλ Μαδρίτης, και μάλιστα τηλεφωνικά!

Όσοι ξέρουν τον Κόντε, γνωρίζουν ότι είναι μάνατζερ που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και δεν διστάζει να χειρίζεται μόνος του τέτοια θέματα. Έτσι σήκωσε το τηλέφωνό του και πήρε ο ίδιος τηλέφωνο στα γραφεία της Ρεάλ Μαδρίτης για να προτείνει μια μεταγραφή του Φάμπρεγας!

Football - West Ham United v Chelsea - Barclays Premier League - Upton Park - 24/10/15 Chelsea's Cesc Fabregas looks dejected Action Images via Reuters / Tony O'Brien Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η απάντηση των Μαδριλένων ήταν αρνητική, ενώ και οι δηλώσεις του παίκτη για τις σχέσεις με τον προπονητή του ήταν… καθησυχαστικές. Παρ’ όλα αυτά δεν φαίνεται ευοίωνο το μέλλον του Ισπανού στο Στάμφορντ Μπριτζ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή