Ο Κλαούντιο Μπράβο έφτιαξε τον τέλειο παίκτη!

3742

Ο Κλαούντιο Μπράβο ανταποκρίθηκε στην πρόκληση που του έβαλαν οι Ισπανοί και δημιούργησε τον… σούπερ παίκτη κατά τη γνώμη του. Πήρε τα καλύτερα στοιχεία από τον καθένα, όπως μυαλό, αντίληψη, δύναμη, ταχύτητα κτλ. και έφτιαξε έναν… υπερφυσικό παίκτη φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να μπερδέψει την δημοσιογράφο με τον… Ρονάλντο. Περίμενε τον Κριστιάνο, ωστόσο για τον γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι υπάρχει μόνο ένας Ρονάλντο. Ο Βραζιλιάνος, το «Φαινόμενο»!

ΙΚΕΡ ΚΑΣΙΓΙΑΣ / ΜΥΑΛΟ- ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

casillas

Εμείς οι τερματοφύλακες σκεφτόμαστε πολύ διαφορετικά από τους υπόλοιπους παίκτες και είναι ένας από αυτούς που σκέφτεται έτσι. Υπάρχουν πολλοί σε κορυφαίο επίπεδο αλλά για μένα είναι αυτός. Ξεκίνησε από μικρός σε ένα κλαμπ με μεγάλη πίεση και έχει καταφέρει πάρα πολλά, με σπουδαία καριέρα και στην Εθνική ομάδα.

ΑΝΤΡΕΣ ΙΝΙΕΣΤΑ / ΑΝΤΙΛΗΨΗ

andres-iniesta-51259

Ήμασταν συμπαίκτες πρόσφατα (στην Μπαρτσελόνα) και επίσης και αυτός έχει μια ανεπανάληπτη καριέρα. Οπότε Ινιέστα.

ΙΒΑΝ ΖΑΜΟΡΑΝΟ / ΑΡΧΗΓΟΣ

ivan-zamorano-real-madrid

Ήταν ένα είδωλο για τη Χιλή και είχε μια σπουδαία καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Για μένα αυτή η θέση ανήκει στον Ζαμοράνο.

ΓΚΑΡΙ ΜΕΝΤΕΛ / ΔΥΝΑΜΗ

gary-medel

Θα διαλέξω έναν συμπαίκτη μου από τη Χιλή που παίζει για την Ίντερ. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι μεγάλο κορμί, είναι πολύ δυνατός. Είναι ο Μεδέλ, σέντερ μπακ για μας (Χιλή) και μέσος στην Ίντερ.

ΑΡΤΟΥΡΟ ΒΙΔΑΛ / ΣΘΕΝΟΣ

arturo-vidal

Ένας ακόμη συμπαίκτη μου και ένας παίκτης με σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη. Αυτός που μπορεί να καλύψει την μεγαλύτερη απόσταση του γηπέδου. Ο «Βασιλιάς Αρθούρος», Βιδάλ.

ΚΑΡΛΕΣ ΠΟΥΓΙΟΛ / ΠΑΘΟΣ

pyuol

Υπάρχουν πολλοί παίκτες. Νομίζω πως ένας από αυτούς που ήταν πιο γνωστός για το πάθος του ήταν ο Πουγιόλ.

ΑΛΕΞΙΣ ΣΑΝΤΣΕΣ / ΤΑΧΥΤΗΤΑ

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 26: Alexis Sanchez of Arsenal celebrates after scoring his team's second goal during the UEFA Champions League Group D match between Arsenal and Borussia Dortmund at the Emirates Stadium on November 26, 2014 in London, United Kingdom. (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)

Ακόμα ένας συμπαίκτης μου από την Εθνική ομάδα της Χιλής. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι γρήγορος με τη μπάλα στα πόδια. Θα πω τον Αλέξις Σάντσες.

ΡΟΝΑΛΝΤΟ / ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ

16 Jun 1998: Ronaldo of Brazil celebrates after scoring in the World Cup group A game against Morocco at the Stade de la Beaujoire in Nantes, France. Brazil won 3-0. Mandatory Credit: Clive Brunskill /Allsport

Ένας πολύ δυνατός παίκτης σε αυτόν τον τομέα, με πολλά γκολ, που είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις. Ρονάλντο.

  • Δημοσιογράφος: Σε έχει κάνει να υποφέρεις συχνά;
  • Μπράβο: Όχι. Τον Βραζιλιάνο εννοώ.

ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ / ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ

lionel-messi-barcelona

Έχω παίξει και μαζί του και αντίπαλός του και χωρίς καμία αμφισβήτηση και αμφιβολία θα πως… Λίο.

bravo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή