Ο καλύτερος του κόσμου για τον Ροναλντίνιο

3218

Όταν ο Ροναλντίνιο μιλάει για τον παίκτη που “βλέπει” ότι θα γίνει ο καλύτερος του κόσμου στο μέλλον, αποκτάει μεγαλύτερη σημασία αυτή η άποψη. Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος, ο οποίος έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του και έχει αναδειχτεί και κορυφαίος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, έχει αναλάβει πλέον πρεσβευτής των Καταλανών. Σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον παίκτη που… βλέπει ότι όλος ο κόσμος θα μιλάει γι’ αυτόν και θα γίνει ο καλύτερος τα επόμενα χρόνια.

«Η Μάντσεστερ Σίτι διαθέτει έναν ιδιαίτερο παίκτη, τον Γκάμπριελ Ζεσούς. Ίσως στο μέλλον να αποτελέσει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είναι ο Μέσι. Πάντα έλεγα ότι μία στιγμή θα γίνει ο Νεϊμάρ. Σε ηλικία 19 ετών, όμως, είναι πιθανό στο μέλλον αυτή τη θέση να καταληφθεί από τον Γκάμπριελ Ζέσους. Έχει όλες τις ικανότητες για να το πετύχει».

2851350_full-lndΟ Ζέσους, ήρθε τον χειμώνα του 2017 από την Παλμέιρας και με το… καλημέρα κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πεπ Γκουαρντιόλα. Κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο, με τον νεαρό να καταφέρνει να πάρει και θέση βασικού, αν και υπάρχει στο ρόστερ ο Αγκουέρο, ο οποίος λόγω Ζέσους έχει μείνει κάποιες φορές στον πάγκο.

https://www.youtube.com/watch?v=wE_23EDzABQ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή