Ο καλύτερος επιθετικός που έχει μαρκάρει ο Κιελίνι

2300
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Μαζί με τον Μπονούτσι συνέθεσαν το καλύτερο αμυντικό δίδυμο του Τσάμπιονς Λιγκ για τη σεζόν 2016-17, αφού μαζί με τον Μπουφόν είναι οι… βασικοί υπεύθυνοι για το γεγονός ότι σε 11 ματς η Γιουβέντους είχε δεχθεί μόνο δύο γκολ (μέχρι τη φάση των ημιτελικών)!

O Τζιόρτζιο Κιελίνι αποτελεί πιστό στρατιώτη της Γιουβέντους εδώ και 12 χρόνια έχοντας συμπληρώσει πάνω από 430 εμφανίσεις με τους «μπιανκονέρι», ενώ έχει αγωνιστεί 90 φορές με το εθνόσημο μετρώντας 7 τέρματα. Σίγουρα συγκαταλέγεται στους καλύτερους αμυντικούς της εποχής μας, οπότε έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποιος είναι ο επιθετικός που τον έχει δυσκολέψει πιο πολύ από κάθε άλλον…

«Πάντα μου άρεσε να παίζω κόντρα στους καλύτερους. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν ο πιο αξιοθαύμαστος επιθετικός που έχω αντιμετωπίσει. Παίξαμε ως αντίπαλοι συχνά στο ιταλικό πρωτάθλημα και υπήρχαν τόσο καλές όσο και κακές μέρες. Ο Ίμπρα είναι ο καλύτερος. Πάντα έκανε τη διαφορά όπου πήγαινε», δήλωσε ο Ιταλός αμυντικός.

chiellini-1

Μάλιστα οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν συμπαίκτες στη Γιουβέντους τη σεζόν 2004-05 με τον Ζλάταν μετά τον υποβιβασμό των «μπιανκονέρι» να μετακινείται στην Ίντερ και τη Μίλαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή