Οι 4 λόγοι που ταιριάζει ο Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα

2253

Ο Κουτίνιο είναι στόχος της Μπάρτσα για τον αντί-Νεϊμάρ και εδώ υπάρχουν 4 λόγοι που μπορεί να ταιριάξει… γάντι στους “μπλαουγκράνα”!

 

Όλοι μας κάποια στιγμή σε ποδοσφαιρικές συζητήσεις έχουμε αναφέρει παίκτες που πιστεύουμε και θεωρούμε ιδανικούς για μία άλλη ομάδα, πλην από αυτήν που παίζουν την στιγμή που κάνουμε αυτή την κουβέντα.

Και εγώ σε αυτό το κείμενο θα σας αναφέρω 4 λόγους για τους οποίους ο Κουτίνιο, της Λίβερπουλ, θα ήταν μια εξαιρετική μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα.

Στυλ παιχνιδιού

msn-1479143636-800Με Μέσι και Σουάρες, ο Φιλίπ Κουτίνιου ταιριάζει άψογα. Έχει όλα όσα πρέπει. Έχει ντρίμπλα, είναι γρήγορος, κάνει ελιγμούς με την μπάλα, είναι τεχνίτης. Μπορεί να διασπάσει και αυτός οποιαδήποτε άμυνα, με μία ενέργεια που θα κάνει, ή παίζοντας γρήγορα με τους άσους της Μπαρτσελόνα. Και μπορεί να καλύψει το κενό του Νεϊμάρ.

Ξανά στη Λα Λίγκα

ESPAÑA FUTBOL ESPANYOLΈνας ακόμα λόγος είναι ότι έχει εμπειρία από την Ισπανία. Ο Βραζιλιάνος το 2012 είχε παίξει ξανά στη Λα Λίγκα με τη φανέλα της Εσπανιόλ. Τότε είχε αγωνιστεί σε 16 αγώνες και είχε σκοράρει και 5 τέρματα. Έχει πάρει την γεύση και έχει την ψυχολογία να μπει απευθείας στο κλίμα.

Περισσότερα γκολ

Κουτίνιο ΜπαρτσελόναΜε Μέσι, Σουάρες, ο Κουτίνιο θα είναι πιο ελεύθερος και θα έχει τεράστια στηρίγματα. Έτσι, θα σκοράρει περισσότερο και αυτό θα αποτελέσει και κίνητρο για τον ίδιο. Κάτι που δεν συμβαίνει στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρώτον γιατί είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και δεύτερον γιατί δεν έχει τέτοιος συμπαίκτες στην επίθεση.

Ο Ινιέστα

Ινιέστα ΚουτίνιοΛένε ότι το μυαλό όλης της ομάδας είναι ο Ινιέστα. Αυτός που κρατάει όλο το κέντρο με τις εμπνεύσεις του. Ο Ισπανός, όμως, μεγαλώνει και ήδη φοβούνται για τον αντικαταστάτη του. Ο Κουτίνιο φαντάζει ιδανικός, αφού με τον Μπούσκετς και τον Ράκιτιτς θα μπορούν να φτιάξουν μία τρομερή τριάδα στη μεσαία γραμμή. Και επίσης, ο Ινιέστα θα μπορέσει να τον “δασκαλέψει” ιδανικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή