Ο δυσκολότερος αντίπαλος του Κριστιάνο…

537

Είθισται να τον κατονομάζουν οι αντίπαλοί του, όταν ρωτιούνται για τον δυσκολότερο παίκτη που έχουν αντιμετωπίσει, ωστόσο πραγματικά, δεν ξέραμε την απάντηση από… την αντίθετη πλευρά! Ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Ο Πορτογάλος σταρ απαντά, όπως επίσης μιλάει και για τη σχέση του με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον αλλά και τον Λιονέλ Μέσι.

cristiano

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στο «Coach Magazine» και αρχικά αναφέρθηκε στο όχι και τόσο καλό ξεκίνημα στη σεζόν, λέγοντας όμως πως αποδέχεται τις κριτικές, τις ακούει και κοιτάει να τις μετατρέπει στο ανάλογο κίνητρο…

«Χρησιμοποιώ αρνητικούς ανθρώπους και εμπειρίες ώστε να αυξάνω το κίνητρό μου. Ειλικρινά χρειάζομαι τους haters (σ.σ. αυτούς που τον μισούν) μου, με έχουν βοηθήσει να φτάσω σε όλα αυτά που έχω καταφέρει μέχρι σήμερα».

ronaldo-fergie

Ο κάτοχος τριών Τσάμπιονς Λιγκ σχολίασε στη συνέχεια τη σχέση του με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «βλέπω τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον σαν πατρική φιγούρα. Όλοι οι προπονητές μου υπήρξαν σημαντικοί για μένα αλλά όταν πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης ήμουν άντρας. Όταν είχαν πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήμουν ένα αγόρι. Ξαφνικά είχε βρεθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου και εκείνη τη στιγμή χρειαζόμουν κάποιον σαν τον σερ Άλεξ».

Όσον αφορά τον Ζοσέ Μουρίνιο είπε «είναι μεγάλος αναλυτής αγώνων, προετοίμαζε την κάθε λεπτομέρεια στο άριστο».

article-1227024-01573391000004b0-10_468x293

Κι έφτασε η στιγμή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει…

«Σε αυτά τα χρόνια είχαν σπουδαίες μάχες με τον Άσλεϊ Κόουλ. Πραγματικά δεν σου άφηνε ούτε δευτερόλεπτο για να αναπνεύσεις. Ήταν ένας ανυποχώρητος, γρήγορος και σκληρός στα τάκλιν όταν ήταν στο «πικ» της καριέρας του. Ήξερες ότι με αυτόν αντίπαλο δεν θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι».

Chelsea's Ashley Cole (bottom) challenges Manchester United's Cristiano Ronaldo during their English Premier League soccer match at Stamford Bridge in London April 26, 2008. REUTERS/Dylan Martinez (BRITAIN). NO ONLINE/INTERNET USAGE WITHOUT A LICENCE FROM THE FOOTBALL DATA CO LTD. FOR LICENCE ENQUIRIES PLEASE TELEPHONE ++44 (0) 207 864 9000.

Μετά  τον «δυσκολότερο αντίπαλο», ήρθε και η ερώτηση γι’ αυτόν που θαυμάζει περισσότερο, με τον  Κριστιάνο Ρονάλντο να απαντά: «Υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ εμού και του Λιονέλ Μέσι. Τα media έχουν φτιάξει ότι έχουμε μεγάλη κόντρα αλλά δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει. Δεν λέω ότι είμαστε πολύ καλοί φίλοι, αλλά υπάρχει μεγάλος σεβασμός και από τις δύο πλευρές».

messironaldo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή