Ο αντικαταστάτης του Νεϊμάρ

3740
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να ολοκληρώσει το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ για το φετινό καλοκαίρι. Οι Γάλλοι φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν το ποσό της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα για να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Ποσό που φτάνει τα 222 εκατ. ευρώ!

Αν ο Βραζιλιάνος πει το “ναι” και μετακομίσει στο Παρίσι, εννοείται πως η Μπαρτσελόνα δεν θα μείνει άπραγη. Ήδη έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ, ο οποίος σύμφωνα με τη “Μarca” είναι ο Πάολο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός άσος της Γιουβέντους έχει εντυπωσιάσει με το ταλέντο και τις εμφανίσεις του και δικαίως έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών μεγάλων συλλόγων στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η πλευρά του παίκτη είναι ζεστή στο ενδεχόμενο να γίνει η μεταγραφή και να πάει στην Μπαρτσελόνα ο παίκτης. Και πώς να μην είναι, αφού είναι το όνειρο κάθε παίκτη να παίξει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως αυτή των Καταλανών.

Βέβαια, μένει να συμφωνήσει και η Γιουβέντους να παραχωρήσει τον Ντιμπάλα με το ποσό που θα αξιολογήσει, ωστόσο θεωρούμε πως αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για τους “μπλαουγκράνα”, εφόσον πάρουν 222 εκατ. ευρώ από την πώληση του Νεϊμάρ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή