Ο αγαπημένος του Γκουαρδιόλα στη Γιουνάιτεντ

736
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Διήνυσε την πρώτη του σεζόν ως προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ, κοουτσάροντας τη Μάντσεστερ Σίτι. Μετά από θητεία σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου, άλλος ένας ηλεκτρικός πάγκος για τον Καταλανό, ο οποίος έχει συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και μια πάγια φιλοσοφία για το πώς θέλει να παίζουν οι ομάδες του.

Το γεγονός ότι είναι ο τεχνικός της Σίτι δεν εμποδίζει τον Γκουαρδιόλα από το να εκφράσει την άποψή του για την Πρέμιερ Λιγκ και τις υπόλοιπες ομάδες. Σε ερώτηση γνωστού δημοσιογράφου για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα ήθελε να τον πάρει στους “πολίτες”, ο Καταλανός απάντησε με χιούμορ αλλά και μπόλικη… διπλωματία. “Τον Σκόουλς”, είπε γελώντας, αποφεύγοντας έτσι με το τρόπο να απαντήσει για την αιώνια αντίπαλο της ομάδας του.

Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκουαρδιόλα μιλάει για τον παλαίμαχο άσο των “κόκκινων διαβόλων”. Πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2011, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Γιουνάιτεντ, ο τότε προπονητής της Μπαρτσελόνα είχε εγκωμιάσει τον Σκόουλς λέγοντας ότι “είναι ο καλύτερος χαφ της γενιάς του και θα ήθελα πολύ να τον έχω με την πλευρά μου και όχι αντίπαλο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή