Ο άμπαλος, ο “κατσικανιάρης”!

613

*** Αλήθεια, πείτε, όλοι μας δεν είχαμε έναν φίλο στα παιδικά μας χρόνια που ήταν άσχετος, που δεν ήξερε καθόλου μπάλα, καν να κάνει κοντρόλ, αλλά παρόλα αυτά ήταν ο “γκολτζής” της ομάδας;

*** Ο άμπαλος της παρέας, ο… κατσικανιάρης!

*** Αυτός, όμως, που σε κάθε αγώνα που παίζαμε μικροί έβαζε τα 5 από τα 7 γκολ της ομάδας!

*** Επειδή, όμως, ήταν “περιπτεράκι” μπροστά στην αντίπαλη εστία.

*** Έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχαν οφσάιντ!

*** Τώρα θα μου πείτε, πώς σου ήρθε να γράψεις ένα τέτοιο κείμενο.

*** Απλά επειδή θυμήθηκα ποδοσφαιριστές που έπαιξαν Ελλάδα και έκαναν ένα… μπαμ, σκοράροντας σε μία χρονιά αρκετά (κρίσιμα) γκολ και έπειτα… χάθηκαν.

*** Και σας τους θυμίζω…

ΤΑΤΣΗΣtatsis_220208

Το… πυροβόλο που είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός από την Προοδευτική. Μπορεί στην ομάδα των “βυσσινή” να ήταν παραγωγικός, αλλά στους Πειραιώτες ποτέ δεν δικαίωσε την… φήμη του.

ΛΑΜΠΡΙΑΚΟΣlabriakos1

Το… κανόνι του Απόλλωνα Αθηνών, της Ξάνθης και άλλων ομάδων όπως και Άρης. Ο παίκτης που έπαιζε ακόμα και στόπερ όταν χρειαζότανε επειδή ήταν ψηλός. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν ο “μπαλαδόρος”, αλλά πώς τα κατάφερνε, έβαζε γκολ και πολλές φορές τα πιο κρίσιμα.

ΜΠΑΡΑΛΕΣmparales

Ήρθε από την Ουρακάν στον Αστέρα Τρίπολης. Συνολικά στο πρωτάθλημα έβαλε 25 γκολ σε 65 ματς. Τρομερό. Ήταν από τους παίκτες που έλεγες ότι είναι… άμπαλος. Το δείχνει η πορεία του. Δεν έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα από το 2015 σε Σίβασπορ, Ουρακάν και Νταρούλ Ταζίμ (είναι οι επόμενες ομάδες του).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή