Μουρίνιο σε Οζίλ: «Γιατί δεν αρχίζεις να κλαις; Είσαι δειλός»!

655

Ανέκαθεν οι αυτοβιογραφίες των αθλητών ήταν ενδιαφέρουσες και έβγαζαν στη φόρα αρκετά πιπεράτα και περίεργα «μυστικά» από το άβατο των αποδυτηρίων. Ο Μεσούτ Οζίλ έχει ετοιμάσει τη δική του και σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία, ωστόσο η γερμανική «Bild» δεν άντεξε και δημοσίευσε ένα περιστατικό του Γερμανού μαέστρου με τον Ζοσέ Μουρίνιο, όταν οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Περιστατικό είπαμε; Διορθώστε…

Ένα… άγριο κράξιμο του Πορτογάλου τεχνικού στον Οζίλ, στα αποδυτήρια των Μαδριλένων σε ημίχρονο αγώνα. Ταπεινωτικές λέξεις από τον «Special One» που έφτασαν στο σημείο τον Οζίλ να του πετάξει τη φανέλα του και να πει «μπες μέσα και παίξε εσύ».

1387727418_extras_mosaico_noticia_1_g_0

Όπως λοιπόν αναφέρει ο Μεσούτ Οζίλ στην αυτοβιογραφία του και δημοσίευσε η «Bild», ο Μουρίνιο όντας έξαλλος με τον Γερμανό του είχε πει στα αποδυτήρια…

«Νομίζεις ότι δυο καλές πάσες είναι αρκετές; Νομίζεις ότι είσαι ανώτερος και δεν μπαίνεις δυνατά στις μονομαχίες; Νομίζεις ότι είσαι τόσο καλός που έχεις την πολυτέλεια να παίζεις στο 50%; Ξέρεις πώς είσαι όταν μπαίνεις στις μονομαχίες; Κάτσε να σου δείξω…»!

Ο Οζίλ συνεχίζει στην αφήγησή του αναφέροντας: «Σταματάει. Με κοιτάζει με τα σκοτεινά καστανά μάτια του. Τον κοίταξα κι εγώ. Όπως ένας μποξέρ κοιτάζει τον άλλον πριν τον πρώτο γύρο. Δεν έδειχνε κανένα συναίσθημα. Περίμενε απλά την απάντησή μου. Πόσο πολύ τον μισούσα εκείνη τη στιγμή. Εγώ, που βασικά αγαπούσα τον Μουρίνιο».

ozilmourinho

Η αντίδραση του Οζίλ δεν άργησε να έρθει. Έβγαλε τη φανέλα του και του την πέταξε λέγοντας στον Μουρίνιο…

«Αν είσαι τόσο καλός, τότε μπες μέσα να παίξεις. Εδώ είναι. Πάρ’ την και φόρεσέ την».

Όπως ήταν φυσικό αυτή η κίνηση-αντίδραση του Οζίλ έκανε έξω φρενών τον Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος στη συνέχεια χρησιμοποίησε πολύ πιο βαριές εκφράσεις κατά του Γερμανού…

«Τα παρατάς τώρα; Είσαι τόσο δειλός. Τι θες να κάνεις; Να μπεις κάτω απ’ το ζεστό ντους; Να πας να λούσεις τα μαλλιά σου; Ή θέλεις να δείξεις στους συμπαίκτες και τους οπαδούς μας τι πραγματικά μπορείς να κάνεις; Ξέρεις κάτι, Μεσούτ; Γιατί δεν αρχίζεις να κλαις; Είσαι σαν ένα μωρό που κάνει μπάνιο. Δεν σε χρειαζόμαστε».

108027692

Ο Οζίλ σημειώνει στη συνέχεια της αυτοβιογραφίας του πως κατάλαβε στη συνέχεια το λάθος του, στο πώς αντέδρασε, και ζήτησε συγγνώμη τόσο από τον Ζοσέ Μουρίνιο όσο και από τον αρχηγό της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος.

Αναμένεται όπως καταλαβαίνετε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον η αυτοβιογραφία του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή