Μόνο ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν…

731

Εκτός από τις ομάδες που κάθε χρόνο θέλουν να υπερασπίζονται τον τίτλο τους σε κάθε χώρα, έτσι και οι ποδοσφαιριστές που βγαίνουν πρώτοι σκόρερ σε κάθε πρωτάθλημα, θέλουν να το καταφέρουν ξανά και την επόμενη χρονιά. Βέβαια, αυτό δεν συμβαίνει συχνά και σπάνια ένας επιθετικός παίρνει τον ίδιο τίτλο για συνεχόμενα χρόνια. Όπως θα δείτε και παρακάτω, μόνο ο Ιγκουαΐν είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο Σουάρες.

Πρέμιερ Λιγκ | Αγγλία

alexis-sanchez-harry-kane-180292

 

Πέρσι τον τίτλο του πρώτου σκόρερ τον πήρε ο Κέιν της Τότεναμ με 25 γκολ. Φέτος, ο Άγγλος φορ βρίσκεται στην 6η θέση, αφού έχει σκοράρει 14 τέρματα, ενώ πρώτος είναι ο Σάντσες της Άρσεναλ με 17.

Σέριε Α | Ιταλία

Juventus-Fiorentina serie A

Ο Ιγκουαΐν με τη φανέλα της Νάπολι πέρσι, κατάφερε να σκοράρει 36 τέρματα και να πάρει το βραβείο. Φέτος με τη Γιουβέντους είναι ξανά πρώτος σκόρερ έως τώρα, μαζί με τον Τζέκο της Ρόμα, με 19 τέρματα.

Πριμέρα Ντιβισιόν | Ισπανία

suarez-messi-fcb

Ο Σουάρες το 2015-16 είχε σκοράρει 40 γκολ και βγήκε πρώτος, αφήνοντας πίσω του Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Φέτος, ο Αργεντινός άσος της Μπάρτσα Μέσι είναι αυτός που οδηγεί την κούρσα με 19 γκολ, ένα παραπάνω δηλαδή από τον περσινό πρώτο σκόρερ.

Μπουντεσλίγκα | Γερμανία

maxresdefault-1

 

Ο Λεβαντόφσκι ήταν ο πρώτος σκόρερ πέρσι με 30 γκολ και φέτος βρίσκεται στην τρίτη θέση. Μπροστά του είναι ο Ομπαμεγιάνγκ που έχει ένα γκολ παραπάνω με τη φανέλα της Ντόρτμουντ (17) και ο Μοντέστ της Κολωνίας με επίσης 17.

Λιγκ 1 | Γαλλία

fotorcreated

Πλάκα έκανε ο Ιμπραΐμοβιτς πέρσι στη Γαλλία με τη φανέλα της Παρί, αφού σκόραρε 38 γκολ. Φέτος, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι το ίδιο και είναι στην 4η θέση με 15 γκολ. Πρώτος σκόρερ στο Σαμπιονά φέτος είναι ο Έντινσον Καβάνι με 25 τέρματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή