Μία ιστορία του Ρομπέρτο Κάρλος για τον Ροναλντίνιο

5937

Όταν ο Ρομπέρτο Κάρλος θα κάθεται να αφηγείται ιστορίες στα παιδιά του, θα έχει να σου πει “αμέτρητα” πράγματα. Ένας ποδοσφαιριστής που κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του τόσο με την Ρεάλ όσο και με την εθνική Βραζιλίας.

Σίγουρα μία ιστορία που θα σου πει είναι για το φάουλ που είχε εκτελέσει με την φανέλα της “σελεσάο” κόντρα στην Γαλλία. Θα σου πει για το τι είχε σκεφτεί τότε πριν εκτελέσει. Θα σου πει για το αν πίστευε ποτέ ότι η μπάλα θα πάρει τόσα φάλτσα και θα κατέληγε στα δίχτυα του Μπαρτέζ. Θα σου πει αν ποτέ του θα περίμενε, ότι το πιο όμορφο φάουλ που έχει σημειωθεί ποτέ παγκοσμίως (για πολλούς) ήταν το δικό του σε ένα φιλικό που πολλοί ίσως έκαναν ‘αγγαρεία’.

Θα σου αφηγηθεί επίσης ιστορίες με την φανέλα της Ρεάλ και τους τίτλους που είχε κατακτήσει. Θα σου πει σίγουρα για τους συμπαίκτες που είχε και το πώς ήταν αυτοί εκτός γηπέδου. Όπως ο Ζιντάν. Ο Ρονάλντο και ο Μπέκαμ. Θα σου αναφερθεί σε κόντρες, σε τσακωμούς και πώς είναι να έχεις συμπαίκτη έναν τρελό που ντύνεται γυναίκα (τον Γκούτι).

Αλλά σίγουρα θα σου πει και για τον πιο δύσκολο αντίπαλο που είχε ποτέ απέναντί του. Και εκεί θα ακούσεις το όνομα, Ροναλντίνιο. Τον Βραζιλιάνο που πήγε από την Παρί στην Μπαρτσελόνα και έγινε ο “μάγος” της Ευρώπης. Ο “Ρόνι” έκανεν όλο τον κόσμο να τον… χαζεύει σε κάθε άγγιγμα που είχε με την μπάλα. Και πολλές φορές έκανε και τους αντιπάλους του να κάνουν το ίδιο. Και ο Ρομπέρτο Κάρλος, το κορυφαίο αριστερό μπακ των τελευταίων ετών είχε πει: “Αντιμετώπισα πολλούς. Αλλά το πιο δύσκολο που είχαν στην καριέρα μου, ήταν να αντιμετωπίσω τον Ροναλντίνιο. Ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος”. Αυτή λοιπόν, θα είναι σίγουρα μία από τις εκατοντάδες ιστορίες που θα σου πει ο Ρομπέρτο Κάρλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή