Μία αγάπη που… άλλαξε στο τέλος!

69

Ο ρεπόρτερ της Παρτιζάν, Αλεξάνταρ Τζόκσιτς, σχολιάζει στο iperiodico.gr το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ιβάν Ιβάνοφ, ο οποίος έπαιζε για 2 έτη στην σερβική ομάδα. Όπως είναι λογικό, τον γνωρίζει άριστα αφού τον παρακολουθούσε στενά και καταγράφει τα πλεονεκτήματά του, τις αδυναμίες του, αλλά και τον χαρακτήρα του!


αλεξανταρτζοκσιτς

 

Αλεξάνταρ Τζόκσιτς

Ρεπόρτερ Παρτιζάν

 

“Ο Iβάνοφ είναι πολύ αξιόπιστος σέντερ μπακ, από τον οποίο δεν περιμένεις να χάσει την μπάλα σε επικίνδυνο σημείο. Είναι χρήσιμος στις μακρινές μπαλιές, στην περιοχή και βράχος μπροστά από την εστία, ενώ σκοράρει κιόλας. Το έκανε στην Παρτιζάν πολλές φορές. Οι οπαδοί τον θυμούνται χαρη σε μια κεφαλια κόντρα στη νορβηγική Τρόμσο, που βοήθησε την Παρτιζάν να προκριθεί στους ομιλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ψηφίστηκε παίκτης της χρονιάς το 2012, στο σάιτ της Παρτιζαν.

Αν με ρωτήσεις για τις αδυναμίες του; Θα έλεγα ότι δεν είναι γρήγορος, και κάποιοι επιθετικοί με ταχύτητα θα του δημιουργήσουν πρόβλημα. Θέλει χρόνο για να πάρει θέσεις, αλλά όταν το κάνει, είναι πολύ καλός. Επίσης έχει θάρρος όταν παίρνει την μπάλα, ξεκινάει από την περιοχή του και φτάνει βαθειά μέχρι την αντίπαλη πλευρά!

‘Οσον αφορά τον χαρακτήρα του, έδειξε δύο πρόσωπα όσο ηταν στον Βελιγράδι.

Για παράδειγμα τον Μάρτιο του 2012 πέθανε η μητέρα του και αυτός επέμενε να παίξει την επόμενη ημέρα κόντρα στη Χάιντουκ Κούλα! Η Παρτιζάν κέρδισε με 2-0 και όλοι οι παίκτες αφιέρωσαν τη νίκη στον Ιβάνοφ. Επτά μέρες αργότερα, όταν επεστρεψε από τη Βουλγαρία, όπου πήγε για την κηδεία, σκόραρε κατά της Ραντ, σήκωσε τη φανέλα και έδειξε ένα μήνυμα που έλεγε: “Για παντα μαζί μας”. Οι οπαδοί τον λάτρεψαν.

Όμως, λίγους μήνες μετά ο Ιβάνοφ δέχτηκε πρόταση από την Βασιλεία. Αρχικά η ομάδα δεν ήθελε να τον πουλήσει. Τότε αυτός έδειξε ασέβεια στην Παρτιζάν και τους οπαδούς, όταν αρνήθηκε να παίξει κόντρα στη Σιράκ. Αυτό έδειξε ότι ήταν περίεργος χαρακτήρας τελικά και όλα άλλαξαν.

Πάντως, δεν είμαι σίγουρος για τη φυσική του κατάσταση, επειδή είχε πολλούς τραυματισμούς τα τελευταία 2 χρόνια.

Αλλά αν μπορεί και το έχει ξεπεράσει τότε θα είναι μια χαρά και σίγουρα θα πετύχει στον Παναθηναϊκό. Εγώ το μόνο που το εύχομαι είναι καλή επιτυχία”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή