Μεθυσμένος έκανε χατ τρικ και πήγε στην Τσέλσι – Η απίστευτη ιστορία

4971

Έχεις πραγματοποιήσει την καλύτερη σου χρονιά ως ποδοσφαιριστής. Έχει σκοράρει πολλά γκολ και έχει βγάλει πολλές ασίστ, έχοντας βγάλει την ομάδα σου στην Ευρώπη. Και παίζεις το τελευταίο σου παιχνίδι της χρονιάς, με την θέση του συλλόγου να έχει κατοχυρωθεί. Τότε, δικαιολόγησε να ξενυχτίσεις το προηγούμενο βράδυ, να πιεις τα ποτάκια σου και να χορεύεις ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αυτό έκανε και ο Αζάρ το 2012 στον τελευταίο αγώνα που έδωσε με την φανέλα της Λιλ στο πρωτάθλημα Γαλλίας κόντρα στη Νανσί.

Ο Βέλγος είχε ως τότε 17 τέρματα στο πρωτάθλημα και κάμποσες ασίστ, έχοντας κάνει την καλύτερή του χρονιά. Και στις 20/05/12 έδινε το τελευταίο του ματς με την φανέλα της Λιλ. Το προηγούμενο, όμως, είχε αποφασίσει. Να βγει και να πιει. Να το χαρεί και να περάσει καλά.

Το ξυπνητήρι στις 20/05 χτυπούσε, αλλά ο Αζάρ δεν το άκουγε και δεν σηκωνόταν εύκολα. Είχε να δώσει την τελευταία του παράσταση μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Τελικά σηκώθηκε με τα χίλια ζόρια και το κεφάλι του ήταν κάπως βαρύ. Όπως σας είπαμε είχε πιει πολύ το προηγούμενο βράδυ.

Όπως αφηγήθηκε την ιστορία ο πρώην συμπαίκτης του Μαβούμπα, ο Αζάρ στο τελευταίο του παιχνίδι είχε πάει πιωμένος. Μεθυσμένος συγκεκριμένα. Αλλά όπως λέει ο ίδιος, είχε δώσει ρεσιτάλ.

Είχε παίξει φοβερά, έχοντας πολύ ενέργεια και ρυθμό, κάνοντας πολλές ντρίμπλες. Δεν πήγαινε σαν μεθυσμένος (αν και θα μπορούσε), αλλά πρόσφερε μπόλικο θέαμα, σκοράροντας και 3 γκολ (10’, 27’, 35’ πέναλτι). Χατ τρικ.

Όπως είχε πει και ο Μαβούμπα, όλοι στην ομάδα είχαν πάθει πλάκα. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που έκανε ο Αζάρ, και μάλιστα σε τέτοια κατάσταση. Και στο τέλος τον αποθέωσαν, με τον ίδιο να τους χαιρετάει και να φεύγει την επόμενη χρονιά για την Τσέλσι!

https://www.youtube.com/watch?v=u9vXt7UBqis

Βρείτε με στο facebook: (Giorgos Kondilis)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή